Kas geriau: Flickr ar Picasa?
Fotki labai gerai (pats naudojau gal 3 metus iki perėjau į Flickr), jei tiesiog nori sudėt nuotraukas pagal albumus ir viskas. Flickr gi gali pasidaryt visą duomenų bazę, t.y. daug daugiau galimybių kas liečia grupavimą, rūšiavimą ir panašius dalykus.
Taip pat (man bent) svarbu: Flickr gali dalį nuotraukų albume padaryt viešas, likusias - privačias. Fotki - viskas arba taip, arba kitaip.
gal žinai kaip flickr yra su foto virš 200vnt.? pvz., turėjau uploadinęs 190 foto, uploadinau dar 20 (viso jau 210). Seniausiųjų 10 nebematau. Bet, ištrynęs pvz. 15 foto pasirinktinai, vistiek nebematau visų 195 foto…?
aš už flickr.
galima sukurti tik tris albumus ir rodys ala paskutines 200 foto, o į mėnesį gali 100 mb įkelti. Bet bendrai paėmus - senas foto retai kas žiūri, tas albumų skaičius pofig, pasidarai tipo visos ir du atskirus ir senesnes perkeli į bendrą ir tiek. Tačiau bendrai paėmus gali begalybę foto prikrauti (o senas randa searchas vis vien, nors tiesiogiai įeiti ir negali). O šiaip - 55 lt per metus nėra daug
Flickr Pro > all, hands down
Nemokamas Flickr turi įkyrų limitą, kuris priverčia mane naudoti Picasa