Turiu 2 kompus vienas su Win XP pro kitas su win2000 pro (daba abu jie su FAT32),kokia failu sistema geriau naudot FAT32 ar NTFS? kuri operacine sistema dirbtu greiciau ir ar su FAT32 ar su NTFS ?
Dirba tau, o tu problemų ieškai. Na ir kas sakė, kad pajusi spartumo padidėjimą. Neieškok problemų, nebent mėgėjas eksperimentuoti, tai nereikėjo čia kreiptis.
aha tik pamiirsai pamineti kad jei kadanors atsidursi DOS terpeje tai nematysi nei vieno savo NTFS disko nu bet argi tai beda svarbu kad greit??? dirba
pas mane yra fat32 diskas su 37gb normaliai veikia,kiti sako kad ntfs geriau veikia ,bet kai kompas uzluzta sunkiau ji prikelti,o su fat32 lengviau.Nzn kuri pasirinkti as irgi stoviu ties tuo barjeru ,kuriuos pasirinkti.
nenoriu ash to ntfs, man ir fat32 gerai, dosas valdo
be to nusinesi harda pas drauga kur win98 ir rukyk…atsitiks kokia problema ir neturesi po ranka boot cd arba ko nors ntfs for dos ar kanors panasiai - rukyk…
pas mane 80gb hardas vistiek naudoju fat32 nes kai paziurejau mano hardo testus pasirodo ant fat32 greiciau dirba.o del failu didziu man nesvarbu dvd vistiek nekopinu