Kas geriau FAT32 ar NTFS

Kas geriau FAT32 ar NTFS

Turiu 2 kompus vienas su Win XP pro kitas su win2000 pro (daba abu jie su FAT32),kokia failu sistema geriau naudot FAT32 ar NTFS? kuri operacine sistema dirbtu greiciau ir ar su FAT32 ar su NTFS ?

Aciu

Dirba tau, o tu problemų ieškai. Na ir kas sakė, kad pajusi spartumo padidėjimą. Neieškok problemų, nebent mėgėjas eksperimentuoti, tai nereikėjo čia kreiptis.

Na aisku kad NTFS geriau! Bet ir Fat32 yra nebloga, tik NTFS turiu daigiau privalumu, na kiek as zinau tai

1. NTFS yra saugesne failu sistema
  2. I FAT32 galima maximum irasyti 2GB faila, o i NTFS tai rasyk kokio nori Mirkt

aha tik pamiirsai pamineti kad jei kadanors atsidursi DOS terpeje tai nematysi nei vieno savo NTFS disko nu bet argi tai beda svarbu kad greit??? dirba Juokiasi

pas mane yra fat32 diskas su 37gb normaliai veikia,kiti sako kad ntfs geriau veikia ,bet kai kompas uzluzta sunkiau ji prikelti,o su fat32 lengviau.Nzn kuri pasirinkti as irgi stoviu ties tuo barjeru ,kuriuos pasirinkti.

Ira programele kuri leidzia is Dos’o matyti NTFS failus ir juos kopijuot.

ntfs geriau ir saugiau. kas del kompo prikelimo, tai uztrunka 3-4min. dedi i cdrom acronis bootini cd ir sumeti sistemos imageGerai

Pavargęs

Ne kartą buvo diskutuota, be šansų, kad kartočiausi. Šiaip viskas turi savo privalumų.

fleimas…

Sakai veikia? Juokiasi Vienas apie batus, kitas apie ratus Juokiasi

Buvo diskutuota sita tema? o kodel Bangoj irases i pajieska NTFS pajieska nieko nerado sia tema ?

Todel kad paieska normaliai neveikia.Cha cha Negi tu is tikruju manai, kad nei vienoje temoje nebuvo paminetas zodis "ntfs"?

nenoriu ash to ntfs, man ir fat32 gerai, dosas valdo Liežuvis
be to nusinesi harda pas drauga kur win98 ir rukyk…atsitiks kokia problema ir neturesi po ranka boot cd arba ko nors ntfs for dos ar kanors panasiai - rukyk…

Rukyti turetu tavo draugas su Win98.LiežuvisJuokiasi

Trumpai ir aiskiai
ei hardo talpa nevirsija 40GB tai rinkis FAT32 jei daugiau tai NTFS.
O del DOS tai nafig jis reikalingas…Cha cha

ntfs

nu ir kiek gi galima tokiu temu rasyt Apakęs cia turbut antras pagal populiaruma klausimas po "Windows XP - gerai ar ne?"

pas mane 80gb hardas vistiek naudoju fat32 nes kai paziurejau mano hardo testus pasirodo ant fat32 greiciau dirba.o del failu didziu man nesvarbu dvd vistiek nekopinu Šypsena

o del saugumo mano senasis hardas buvo ntfs + linux
viskas susikniso ir dabar recoverinu failus stai jum saugumas