Kas geriau? Duja/dyzelis
Sveiki dalyviai,cia ir vel as su savo kvailais klausimais Zodziu yra tokia situacija kad po truputeli ieskausi kitos auto,siuo metu apsistota ties 1997-2000 Volvo V70. Konkreciai yra pasiulymas perpirkti is labai artimo zmogaus toki automobili,problemele viena - poniskas variklis,2.5 benzinas. Auto bukle nepriekaistinga,viskas gerai su ja. Bet net ir gerai uzdirbant vazinet benzinu na truputi per daug brangu. Variantas detis dujas,kiek ten,apie 2200lt kainuotu su balionu vietoj zapaskes.Deveta duju iranga? Ar verta?
Kitas variantas - spjaut i ta gera bukle masinos ir imt skelbimini varianta dyzeli,sitas uzkabino is tikruju - auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/volvo-v70/id-113 9200?qt= Taigi amzinas klausimas - kas geriau,benzas-dujos ar dyzelis?
tokie dyzeliai tai bus su tokia rida, kokios tu net neisivaizduoji pirk pazistamo sutvarkyta masina, signalizacijos viskas yra, sedi ir leki. susimesi dujas ir baigta kalba. nupirksi is skelbimo lavona tai turesi kur pinigus ir laika deti
a tai a8 nebepirksi?
manau priklauso ar daug teks vaziuot,jei daug,tai manau pigiau bus dyzel
o ne tu čia į A8/7er taikeisi?
siulau paimt motopirda o likusius pinigus pralakt
As kazkodel kai perku masina neuzdavineju tokiu kvailu klausimu, tu ka matematikos nemoki? ar mokyklos dar nebaigei? susirandi sanaudas ir skaiciuoji lygini. jomajo
Robi as apmastau nemazai variantu,ziauriai norejau ir ackariko ir galeciau toki ipirkt bet sakau tevui pasiuliau parduot savo volvike o ten ji tikrai labai gerai islaikyta. O tel A8/7er as tik siaip domejaus,galeciau ipirkt bet nemanau kad sugebeciau islaikyt idealioj buklej.Be to tikrai islaikymas daugiau kainuotu.Ne del masinos gyvenu.
Keturakis…Astunke…Keturakis…Volvo V70… kas sekantis?
Jeras,o tu manai kad as cia dedu fotkes su klausimais tik del to kazko kas cia parasyta? Man pavyzdziui daug svarbiau pabendraut su dalyviais
Galima ir dyzeli gera pajamti. Broliui pries metus pajamem 2.5TDI uz ~9500lt, automata. Bet apziureta buvo gal 10 norimu variantu. Vaziuoja gana minkstai, vietos daug, kuro valgo gana padoriai.
robis, tai tu irgi jau senai perki kady nepaisant, kad tas volvos saliarkinis matars audes ir is esmes
, imciau pazistamo zinoma auto, krauciau dujas ir lekciau
Sarai nezinau gal banginis S600?
Nuo to ir reikejo pradeti pasiteirauti kaip dalyviai laikosi o tu is kart prie savo problemos
bendraut reikia prie o ne prie klaviaturos
sharr, papasakok, kiek banginiai mate banginiu foto is taves, kai, tipo rinkais
UB, varguoli, ne tau
ubagss, beda, kad ir dabar apie ji as galvoju, bet pavartyk agida apliusa paziek ka siulo lietuva - ogi nieko normalaus, arba kaina kostmine
Skirtumas tas, kad as neklausinejau ar islaikysiu ji ar ne, priesingai nei UB - visi man tai sake, zinodami geriau uz mane
Man dziugu kad tu nevarguolis