Kas geriau Audi 80 ar Mazda 626?

Kas geriau Audi 80 ar Mazda 626?

Noriu pirkti viena is ju. Tik nezinau kuria. Susidelioju ir vienos, ir kitos pliusus ir minusus. Panasios. Patarkit zmones!!!Aš nekaltas

apie kuri amziu snekam?

Nu blin… sukonkretink klauima, nes Mazdu ir OOOO modifikacijo gal keliolika buvo gaminama… Metai… kebulo tipas… ai karoce tingiu kartoto, kas senai jau buvo rashyta…PiktasPiktasPiktas

89-90 metai.
Automobilio verte neturi virsyti 6000Lt.

Paprastai zmones turi ishankstines simpatijas / antipatijas kilmes shaliai(amrikonishkos, europines, japonishkos) masinos… Pas tave panashiu kompleksu yra?

Mazda pigiau, daugiau komforto.
Bulka nerudija, bet tik neimk 1.8 - su monoipurskimu visiskas gaidys, su karbu dar dar.
As rinkausi tarp siu dvieju masinu ir pasirinkau mazda, nes uz gerokai mazesne kaina gavau gera spalva, elektra, pakankama traukima + rudijima proto ribose ir brangesnes dalis, gal kiek mazesni patvaruma.
Is esmes labiausiai cia priklauso nuo konkretaus varianto.

Mazdos 626 bijau tik del brangiu detaliu. Siaip ji uz Audi 80 pigesne, grazesne ir simpatiskesne. O rudyja minimaliai.
Bet kas turi mazdas, sako, kad kisti i jas daug nereikia. Tipo jos patvarios… teisybe?

Audi 80 minusas - silpna vaziuokle. O pliusas - pigios detales. Del to siandien 60% esu uz Audi, o 40% uz Mazda.

Aš tai už Mazdą. Turiu senutėlę 626 85m.,jau šešti metai kasdien trinu,ir žvyrkelių nemažai matė,o iš važiuoklės tik galinius amortikus pakeičiau.Rūdyja irgi "proto ribose".Jei nutarsi imti mazdą,atidžiai žiūrėk kaip išsilaikę galinių amortikų arkos-čia labiausiai rūdyja ir senos ir naujos.

626 neteko ciupineti, bet as uz mazda.

Na turiu 88-ųjų 626 daugiau nei metus ir į OOOO 80 tikrai nekeisčiau nes teko ir su ja apie savaitę pavažinėti. O šiaip pagal metus ir kainą tai mazda tikrai patenkintas ir dėl patvarumo nesiskundžiu.

Na jie tik del detaliu - tai ner cia daug galvoti, viskas kainuoja proto ribose, pravaziuosi ne maziau 3-4 metu, kad detaliu kainu skirtumas pasiektu masinu kainu skirtuma.

Kas kad oooo detales pigesnes? paprastai jas dazniau ir keisti reikia Šypsena be to “bulkas” vis dar megsta vagiukai, taip kad…

As uz Mazda.

ooooo pakankamai dieduku masina. bent jau toks ivaizdiz jai sukurtas mano samoneje. na isskyrus RS.

JP

Jeigu i OOOO detum originalias dalis, o ne is turgaus, kuriu kelias is gamintoju tikrai neaiskus, gautusi svarstytinas klausimas.
Bet imciau mazda, nes daugiau pliusu gali gauti uz ta pacia suma. Ir siaip, OOOO turi koki tai vokiska dvelksma… (kodel 2 golfas buvo pati populiariausia masina vokieciuose)???

O as uz audi80, pati vazineju ir esu patenkinta Šypsena

JEEPas -----> ane deduku masina ??? Visikai su tavim nesutinku, atvirksciai audi80 vazineja jauni zmones !!!

Pamirsau dar Šypsena Na jei tau reikia daugiau navarotu: eletriniu langu ir t.t. tada pasirink audi90 Šypsena tik va su detalem tai problema …

o su mazda vazinejai, kad sakai kad geriau

teko vairuoti ir mazda ir audi, man zimiai geresni ispudi paliko mazda, jos kuro maziau ima ir komforto daugiau, tik reikia atidziai paziureti ar nesupuvus nes is isores atrodo normaliai o apacia tai net dugnas matos, bet tokiu mazai ira, negalvok ir imk mazda

tik uz 626 ir ne diesel (pats as su diesel) jei imsi 2.0-2.2i tai tikrai geriau nei oooo 80 , nes bajeriu tai tikrai daugiau japonas turiGeraiGeraiGerai