Kas galite pasiulyti pelningai investuoti?
Gal turite savo originaliu minciu bei ideju, bet truksta lesu
tai prasau siulikite ir tapsime verslo partneriais
jei norite parasyti asmeniskai man
stai mano emeilas [email protected] Saulius
Ar nekila juoki minciu?
maximalistas…
Kam tau reikia "originaliu", jei dar ir senos kaip zeme idejos neissemtos. Pvz cigareciu kontrabanda ir t.t.
Noriu svarius pinigus svarei investuoti na tai? laukiu partneri
Svarus pinigai Lietuvoje? Nejuokauji? Del ideju, tai niekas cia tau ju neparasys. Buvo jau panasi tema anksciau, tai daugiausia kas buvo pasiulyta, tai steigti desru cecha. Sake, kad pinigai tame biznyje dvigubinasi.
apie kokia mazdaug suma eina kalba?
Suma ira na nelabai ribojema svarbu kad rizikos faktorius butu minimalus.
Galiu pasiulyti versla su nuline rizika. Kokiu nori procentu?
Tavo pasiulimas tai tu ir turetum nuspresti uz kiek procentu tau vertetu tuo uzsijimti. Saulius
Minimalios rizikos nebūna. Jei nori minimalios rizikos tai padėk į banką ar pan. Rizika versle ar investicijose visada yra, tik ji turi būti kontroliuojama…
Kalbejau apie abgalvota rizika o ne kontrobandine
kokia tai gali būti min. suma?
kokiam laikotarpiui?
ar tai jau didelė paslaptis?
turiu super verslo plana - siulau investuoti i mano, kaip perspektyvios LT pilietes, ateity. Kas del pelno, tai bus matyti.
Savo asmenines sask. nr. aciusiu el. pashtu.
Ish anxto dekoju.
Su shventem!
siulau investuoti i Lietuvos telekoma po 10 metu turetu pelno buti
Siandien galima investuoti tik i sampano buteli. Geru Naujuju Metu.
gal ir imanoma ka pasiuliti .turiu cia keleta ideju .idomu kokia suma nori investuoti ,kokiam laikui ,kokio pelno tikiesi .kokiame ligyje tos idejos turi buti isdirbtos.
as ir turiu keleta ideju, yra neuzpildytu visiskai rinku lietuvoje ir galima cia ILYSTi turint gerus pinigus… tik vat kas is to, jei idejas savo isvapesiu cia, o kiti ims ir pasinaudos, o man kas is to?
O jeigu turiu 20000 tl. ar įmanoma ką pradėti su tiek pinigų ?