Kas galite pagelbeti del rauterio SMC Barricade

Kas galite pagelbeti del rauterio SMC Barricade

Kas galite pagelbeti del rauterio SMC Barricade model SMC7004BR
Niekaip negaliu patekti su jo IP i konfiguracijas ir DSL nekonektina.
Paskutini kart kai konfiguravau veike normaliai, o dabar nutruko DSL nusprendziau perkonektinti, siaip jis automatiskai konektinasi, bet dabar nei kaip patekt i jo configa negaliu. Piktas

sunkokas klausimelis… Liūdna

zinau kad sunkokas

kazkodel man atrodo, kad pats tavo kompas su tinklu nelabai draugauja.
Siaip nezinau kaip tavo tavo SMC, bet kiti turi labai miela reset mygtuka, kuris, uzsibuginus routeriui, atstato ji i pradine konfiguracija…

resetink ant gamykliniu setingu gal pades

deja labai gaila bet jis reset mygtuko neturi

nu tai blyn isjunk is tinklo ir vel ijunk, negi taip sunku ?

jeigu nieko nesupranti apie rauterius geriau pats issijunk!

visi rauteriai konfigurinas ir nematau jokiu problemu ta padaryti yra programos prie jo pridetos jai neturi pasikas po ineta tenai rasi manau siaip pirkai turejo buti kompaktas jai nera tada ziurek pagal gamintoje inete rasi konfiguravimo programa

CD tai yra bet jis skirtas tik printeriui instalinti.
Daugiau manuale nieko neparasyta. Siaip girdejau kad rs232 porto kojas reikia patrumpinti ir palaikyti gaunasi resetas, bet inete nerandu konkreciai kurias ir ar tai tiesa !

nesupratau ka tu nori jofana tai portai tai konfigurai suformuluok ko nori jai tenai pas tave printerio programa is kur tu tada ta rauteri gavai jai tau ikiso printioro draivus keista???

jomajo skaityk rauterio marke gal prasveses dangus. jam nereikia jokio papildomo softo jis turi viduje. I ji patekti buvo galima http://192.168.123.254 , o dabar ponuli nikaip Šypsena
visa problema ir yra kad negaliu i jo setupus patekt, jei galeciau nebutu problemos!

nu tu geras lochas naher man tavo tas modelis man jis neidomus jai tau pridare aksasa taip ir sakyk naher lysti tada tipo gal nori paziureti is ineto kas pas ka rauteriai sekmes hakeri užknisaas o jai cia man dar pisi smegenis eik nx

Jei tu zaliasis agurkelis nebaisus man tavo IgnoreIgnore ir nesikeik nepraustaburni eik dantu valytis!

mmmm,mano mieloji gelbetoja !!!

miela Angelas

nekokia Ne

ai tokia seipsau Blogai

fyyyfa…