Kas galetu perrasyt medziaga is mini DV (skaitmenine videokamera) i DVD?

Kas galetu perrasyt medziaga is mini DV (skaitmenine videokamera) i DVD?

Yra 3 kasetes po 1 val., 2 pilnos ir viena puse. Geriau, kad butu Vilniuj. Nurodykit ir kaina.

speju, kad labiau apsimoketu pachiam dvd burner’i isigyt…

Butum Magdeburge, galeciau perrasyt uz 6x0,33ltr Warsteinerio Cha cha
O DVD burneri nuspirkt, dar tik puse darbo. Normalu softa reikia turet ir moket su juo gudriai elgtis ir dar kompo resursai normalus turi but.

Visas softas inete yra. O su resursais irgi problemu manychiau neraŠypsena tik ilgai ilgai palaukt reiktuCha cha

Man 1 valandos apdorota medziaga perraso per 5 valandas (vein rendering trunka apie 3 valandas)(savaitgaliais kompas dirba non-stop 24 valandas per para), tai jei koks prastesnis kompas, tai galima isisvaizduoti, kiek viskas truktu.

koks kompas ir koks softas?

Galiu bet Kaune .Darau paprasta ir dinamini meniu.Dirbu su rimtom programom .1val 40Lt+ DVD disko kaina.

Athlonas +2600, 500 MB RAM, 256MB Grafine (jei gerai atsimenu, lyg Radeon 9200), NEC2500A DVD burner, Softas Pinacle Studio 8

tada tyliu…

Pas mane 1700 Athlonas, 256 ram. 64 mb.vaizdas.ir sukasi taippat.

Ostapas > ar bandei Roxio easy CD & DVD creator 6 arba 7 versija ?
Viskas viename… nuo video capturinimo is kameros > editinimo>kovertavimi iki pacio irasymo i DVD su visais navarotais kaip , kad buna originalus DVD.
Viskas greita ir paprasta - vos keli peles cliktelejimai. Mirkt

Irasyciau ir as , jei uzsuktum i svecius su keliais buteliukais coronos Mirkt
bet kazin ar esi kur kaimynuos…

tavo minetos nebandziau.
Is mano bandytu WinDVD Creator (ar kaip jis ten vadinasi), Pinacle Studio 7 ir 8, VideoDeLux, man Pinacle 8 labiausiai patiko. Irgi viskas viename ir gana paprasta, kitas dalykas, kad megsta kartais oziuotis, tenka pergudrauti, bet jau kai dirba, tai dirba.