kas esat apturejes kelio operacija???
laukiu kelio operacijos per kasi plyso meniskas
.
su kastiliais pavaiksciosiu, mat juos kotas, bet labai jau nenoriu gipso. ar po tokio dalyko gipsuoja koja?
.
Uzjauciu.
man operavo plysusius kelio raiscius.
KRc TRIS SAvaites reabilitacijos, o paskui 6 men. jokio sporto.
dabar sportuoju tik ant kompo
bet kiek zinau su meniskais paprasciau.Beje, koks daktariukstis operuos?
Lietuvoj tik 1 yra kuriuo galima pasitiket
manau, kad reiketu pasitiket gydytoju Tutkum. bent jau is pazystamu, kolegu ir draugu atsiliepimai apie ji liuks.
Meniskas smulkmena.Gipso nedės.Bent jau man nedėjo.Nereikia bijoti tos operacijos,nėra jinai tokia sunki ir nėra ta rebilitacija ilga.Du menėsiukai ir jau galėsi judėti
Laikykis.
o del sporto? kiek laiko kases negalesiu zaist ar siaip lakstyt? taip supratau, kad po poros menesiu jau galesiu stumdytis
uzjjauchiu…
as tai omeny turejau Saiku
apie tutku ir girdejau neblogas
Aš du mėnesius gydžiausi,o paskuiiš lėto gali pradėti sportuoti.Daugiausia minti dviratį,bet jaučiu,kad galima ir greičiau prasisukti,priklauso nuo operacijos sėkmingumo.O tau linkim sėkmingos
Žiūrėk,kad nebūtų kaip Kalveliui iš atleto.Amžinas anekdotas,kai kalba vyksta apie menisko operacijas.
Pabunda žmogutis po narkozės ir sako - "gydytojau,gi ne tą koją išoperavot"
Gydytojas ramiai suleido dar vieną narkozę ir kai jau kitą kartą atsigavo,abi kojos buvo išoperuotos.
Juokas per ašaras,bet čia teisybė
as tai omeny turejau Saiku
apie tutku ir girdejau neblogas
[/quote]
matai, mano chebranto pazystamai merginai Seikus neteisingai nustate diagnoze, tai dabar mazute gal metai su kastiliais vaiksto ar lazdute. siuntineja i sanatorijas, moka uz vaistus …
Žiūrėk,kad nebūtų kaip Kalveliui iš atleto.Amžinas anekdotas,kai kalba vyksta apie menisko operacijas.
Pabunda žmogutis po narkozės ir sako - "gydytojau,gi ne tą koją išoperavot"
Gydytojas ramiai suleido dar vieną narkozę ir kai jau kitą kartą atsigavo,abi kojos buvo išoperuotos.
Juokas per ašaras,bet čia teisybė
[/quote]
tada pries guldamas po peiliu pats kaire koja i gipsa ikisiu (man desine), kad pats netapciau anekdotu
aciu jums chebryte
man ispjove dali vidinio menisko(kairys kelis), dar sake kad iplyses kryzminis raistis, pagulejau po operacijos savaite ligoninej ir isejau(aisku slubuodamas).Tavo likimas chirurgu rankose.As daba taip nebesokineju kaip seniau nors daug laiko praejo(seniau sokdamas atsispirdavau kaire koja dabar abiem), gal bijau. Tu pats dabar zinai ta jausma. Atsimenu seniau zaisdamas kase daznai issinarindavau koja tai slykstus jausmas .
Nezinau kaip bus tau, bet prof. kasistam viska padaro ciki.
nesu ir aciu devui
sierraaa rašė:
man ispjove dali vidinio menisko(kairys kelis), dar sake kad iplyses kryzminis raistis, pagulejau po operacijos savaite ligoninej ir isejau(aisku slubuodamas).Tavo likimas chirurgu rankose.As daba taip nebesokineju kaip seniau nors daug laiko praejo(seniau sokdamas atsispirdavau kaire koja dabar abiem), gal bijau. Tu pats dabar zinai ta jausma. Atsimenu seniau zaisdamas kase daznai issinarindavau koja tai slykstus jausmas.
Nezinau kaip bus tau, bet prof. kasistam viska padaro ciki.
tame ir esme kad profams padaro ciki; o paprastiems zmogeliams
Duodat,taigi kašistai profai ne Lietuvoj operacijas darosi.Visus gi išveža.Lietuviams neduoda.
Uzuojauta
baubas7 rašė:
Duodat,taigi kašistai profai ne Lietuvoj operacijas darosi.Visus gi išveža.Lietuviams neduoda.
klysti. Saikus R javotkui dare, ir kaip matom sekmingai
Man dare. Desines kojos meniskas plyses ir kryzminiai raisciai itruke buvo. is ligonines paleido po penku dienu. saveitei praejus po operacijos vaiksciojau be jokiu ramentu. Dabar(praejus 3 men) dar jauciu,kad su ta koja nelabai tvaroj. bet begioti galiu. sokineti baisu… is suskausta… Nera tvirtas tas kelias jau…
aciu dievui ne
APOLLO 440 rašė:
Man dare. Desines kojos meniskas plyses ir kryzminiai raisciai itruke buvo. is ligonines paleido po penku dienu. saveitei praejus po operacijos vaiksciojau be jokiu ramentu. Dabar(praejus 3 men) dar jauciu,kad su ta koja nelabai tvaroj. bet begioti galiu. sokineti baisu… is suskausta… Nera tvirtas tas kelias jau…
ir man tas pats. toks jausmas kad toks koks buvo kelis jau niekada nebebus