kas dar?
Kaip foto kokybe, kurio geresne? Baterija realiai daug daugiau g2 laiko? Korpuso antsparumas devejimuisi kurio geresnis? Lg ui labai prikistas siuksliu palyginus su nexus 5? Gal yra geresnis pasirinkimas uz 1000lt? Dar yra samsung s4, bet kad prikista visokiu nesamoniu, eina kaip nors istrint tas siuksles ar geriausia koki custom rasyt?
Luktelk pora men ir pasiimk nauja nexusa, gal aisku pora simtu dasimesti reikes, nes as sita turejau, man jis kazkaip netiko, lg nemeginau.
As irgi pritariu, kad geriau lukteleti keleta menesiu kol iseisas naujesnis nexusas. Sitas jau vistik “ne pirmos vasaros” telefonas.
uz 1200 nauja nexusa paimsi? nebent is statu kas nupirks ir kaip kontra atsius. ir tai neiskart tik pasirodzius
Turiu nexus 5 nuo vasario mėnesio, ir štai ką galiu pasakyti: 1. Pagalbininkas - Kuo toliau, tuo labiau jis man patinka, tiesiog toks žiauriai geras nepavedantis pagalbininkas visur, jokių lagų ir t.t… Paėmus kokį s3/s4 darosi liudna nuo mikrolagų, persodrintų spalvų, ir pan. 2. Korpusas - nešioju dėkle, dėl to nėra jokių įbrėžimų ir pan. Korpusas padengtas gumos sluoksniu, todėl susidaro jausmas, kad jis kaip aksominis. Tačiau dėl to pačios gumos korpusas labai tepus, labai. Vos delnas šlapias ir iškart lieka žymės. Bet kadangi jis pas mane pastoviai dėkle, nematau dėl to problemų. Pats korpusas plonas, labai malonus (bent man) naudojantis 3. Ekranas - raiška super, tik kartais norėtųsi sodresnių šiek tiek spalvų, konkurentai siūlo įdomesnių ir gražesnių variantų. Bet tai niuansas, šiaip jis tenkina mane pilna apimtimi. 4. Baterija - silpnoji Nexus 5 pusė. Naudojantis kasdien, man baterijos užtenka trim valandom ekrano prie max ryškumo. Manau tai yra mažai, kai brolio g2 mini pavaro 5-6h. Tačiau man, kraunant kasnakt ir būnant tokiu vidutinio aktyvumo naudotoju, baterijos pakanka. Aišku galėtų būti geresnė - rezervas čia niekada nepamaišys. 5. Garsas - iš telefono vidutinis, skambėjimas taip pat. Per ausines jaučiasi aukštų dažnių užkelimas… Namuose turiu šiokią tokią audiophiline sistemą, tai galiu pasakyti, kad jos maloniau klausyti, bet kartais klausausi ir per telefono ausines (koss ksc-75) tai patikinu, kad ir čia viskas normaliai. (tik normaliai). Tiesa Radio nėra 6. Atnaujinimai - naujausia Android operacinė sistema, 5.0 žadama nuo lapkričio 1d. Jos dėka baterijos tarnavimo laikas bus 30 proc. didesnis. 7. Kamera - kai tik išėjo telefonas į rinką, jis turėjo gana prastą palyginus su konkurentais kamerą, tačiau atnaujinus telefoną iki 4.4.2 pasikeitė nuotraukų skaičiavimo algoritmas ir atsirado HDR+ funkcija. Ji pas mane įjungta visą laiką. Perklausius kruvą apžvalgų ir remiantis savo empiriniais potyriais galiu patvirtinti, kad tai viena geriausių kamerų šiai dienai. Ji daro puikias nuotraukas tiek dienos šviesoje, tiek pavakaryje. Remiantis Aleksandr Žuravliov apžvalgom, tai iš Android operacinę sistemą turinčių telefonų šiuo aspektu Nexus konkurentų neturi, konkurenciją sudaro iphone 5s/6/6+. Reikia pastebėti, kad kiti telefonai taip pat turi puikias kameras, bet vos sutemsta ir jos pasidaro niekam tikusios, o Nexus dėl HDR+ išlieka konkurencingas ir taip užsitikrina universalios kameros vardą. Filmavimas puikus, bet garsas kaip iš vonios… Visumoje noriu pasakyti, kad telefoną kiekvienas renkasi pagal jam svarbius kriterijus. Jeigu kas nenori permokėti už vardą ir nori gauti puikų, labai greitą telefoną, su puikia kamera, geru ekranu, bet silpnoka baterija ir vidutinišku skambėjimu , prašau - Nexus 5 TOBULAS pasirinkimas. pirktas iš WWW.MOB123.LT, šiandien jo kaina ten 1079LT. Taip pat noriu pastebėti, labai dažnai mačiau skelbimus, kad norėtų keisti savo lg g2 i lg nexus 5. Kad būtų aiškiau, pridedu:youtube.com/watch?v=AqarRbBHylg
Zzzipo nexus guminis pavirsius yra didelis pliusas pries plastmasinius g2 ir s4. Moket virs 1000lt irgi nera minciu, tai laukt kazko naujo neverta. Labiausiai neramina baterija, g2 stipriai gerene turetu but.
Kas liečia bateriją, tai taip, g2 laikomas vienas geriausiu tos kartos pagal šį faktorių. o Nexusas vidutiniokas…
z30
zzzipo
Turiu G2 baltą 16 GB. Nepasakyčiau, kad labai slidus plastikas būtų, bet jei be dėkliuko nešiot, tai biškiuką pasibraižo ir apsitrynė lipdukas ant korpuso galo, ant kurio IMEI užrašytas. Dar skilo kameros stikliukas įstrižai per visą plotį, nors nebuvo nei numestas, nei daužytas - tiesiog vieną dieną ištraukęs iš kišenės pamačiau. Tas skilimas trukdo tik fotografuojant prieš šviesą, nes metą blyksnį, o šiaip netrukdo. Dėl greičio neturiu didelių priekaištų. Būna kartais, kad šiek tiek užlagina, bet čia kai bandai naršyt, instaliuot programas ir dar kažką daryt vienu metu. Šiaip labai retai pasitaiko. Ekranas geras. Kamera gera. Baterija gera. Laikant pastoviai įjungtą wifi ir mobilų internetą, panaršant, pafeisbukinant, naujienas paskaitant, sms kelias parašant ir pakalbant kažkiek, muzikos per spotify paklausant (iš telefono), vakare būna apie 65-70%, tai dvi dienas atlaiko tikrai. Yra radijas, infraredas (nu man nebūtinas daiktas, bet kartais smagu teliką perjunginėt ), gana neblogos ausinės komplektacijoj. LG šlamšto nėra labai daug, interfeisas kiek skiriasi nuo standartinio androido, bet tas šiukšles per settingsus uždisablinau, o kaip pagrindinį launcherį įsirašiau Nova Launcher Pro, tai esu labai patenkintas. Nurootint nesunku, yra tam reikalui ioroot skriptas padarytas. Tik romai nemažai sveria, tai kas mėgsta flashint dažnai, turi gerą internetą turėt
Iki šiol naudojau standartinį LG romą, dabar įsirašiau GloudyG3 - tas pats 4.4.2, tik patweakintas kiek ir su G3 interfeisu - veikia labai stabiliai ir draugiškas akumuliatoriui. 16 GB gal kiek per maža talpa, juolab, kad SD kortelė nesideda. Dar įdomumas tas, kad lyg nėra pačiam telefone FAT32 particijos, tai iš windowsų ir os x neina nukopijuot failų per USB prijungus, bet per Airdroid puikiai persiunčia.
Cougar manau nexus tikrai geresnis variantas, del gumines nugareles, gel svaraus androido, greitu atnaujinimu, g2 tik baterijos privaluma matau. O samsung s4 nevertas demesio, jei su kokiu svariu android custom roomu? Cu, galvojau, kad jezusas pirmas pasiulys z30
variantas, aisku, jei po atnaujinimo android appsai normaliai veiks ir dar kelias smulkmenas sutvarkys.
Na, G2 ekranas didesnis kiek, radiją turi (paklausau dažnokai, tai nexuse man jos trūktų tikrai), baterija geresnė, kamera didesnės raiškos (13 MP vs 8.1 MP), asmeniškai man dizainas gražesnis. Aš irgi labai tarp N5 ir G2 plėšiausi, bet G2 vis tik nugalėjo dėl baterijos, kameros ir radijo. Dar G2 labai superinis dalykas yra Knock-on. Kai pripratau, tai vis pastoviai savo Nexus 7 tapšnoju pamiršęs, kad šitas neturi tokio dalyko
Jo, kas dėl knock on, tai prie gero greit priprantama, ne iš pirmo girdžiu
mindoas> tai cia tu sau imi? Ple neseniai moto g, dabar Z10 ir vel keiti rageli?
Neimu dar reikia palaukt 10.3.1, gal z30 i variantus itraukt eis. Siaip z10 ekranas siektiek mazokas, batke lieva ir su android appsais sunkiai susikalba.