KAs čia per nesamonė?

KAs čia per nesamonė?

Čia mano namų kompas aš atsiloginau ir pavirtau į Luky Apakęs tokio net nepažįstu Ne kaip supratau jau ne man vienai taip pasisekė Nekaltas

//as esu luky

Tai aš palieku tave ramybėj,nepašiukšlinsiu nieko,tik Marciux laišką rašau dabar Pavargęs

ApakęsApakęsApakęsApakęsApakęs

Tai vadinas bet kas gali netyčia pasijungt bet kokiu niku! Na čia tai jau pats baisiausias bugas! Piktas
Ojej… Pavargęs
Darykti ką nors, bangos komanda! Taisykit greičiau!

Ka reiskia "bet kas ir bet kokiu"? Nežinau
Tikriausiai, kad nevisai bet kas… Nekaltas IR nevisai bet kokiu… Nekaltas ir nevisada Nekaltas

Ha ha ha Cha cha geras Gerai

Na pala… 0Luky0, papasakok, dar kartą, kaip čia buvo?.. Nekaltas
Aš supratau taip, kad kažkas (beje napasisakė kas Cha cha) atsilogino nuo Bangos ir vietoj to, kad pataptų demo, patapo 0Luky0!.. Apakęs
Be to čia šitam forume dar kažkas rašė, kad jam panašiai šiandien buvo atsitikę…
Einu paieškosiu kur mačiau… Nekaltas

Vo, radau! Beje, mano pačios temoj rašė… nu sklerozė Cha cha
Cituoju:

Nu… taigi baisu… Pavargęs

wtfk???PiktasPiktasPiktas ijungiu kompa- as jau persiinkarnaves i innka kazkokiaPiktas
issiloginu- isiloginu- ta pati x**niaPiktas

Tai kaip pagaliau pavyko savuoju niku prisilogint?.. Nekaltas

Siunciau privacia zinute, neissisiunte (pravalas su privatkem juodasPiktas), paspaudziau refresh, tapau…0luky0 ApakęsApakęsApakęs:
Kol issiloginau Piktas, paskui demo ir vel…Ginger, lengviau atsikvepiau.
Kazkokie nesusipratimai, bet juk siandien spalio…13 Cha chaCha chaCha cha Ir dar pirmadienis Liežuvis

nu bliam, dabar jau visai nieko nesuprantuNekaltasNekaltasNekaltas nu ne haliucinacija gi ciaNekaltas parasiau 11 zinute cia: http://www.banga.lt/admlt/2forum.showForumPosts/229019.223-=(160369869
6
,galejau as jos zinutes skaityti, pakeiciau foto i ta su adminuNekaltasNekaltasNekaltas wtfk?Nekaltas

TaipTaipTaipTvirtinu kad taip ir buvo Kietas

Nu tai ko neatsijungi? Ko nepalieki to nelaimingo 0Luky0 ramybėj?.. Nekaltas Ir koks tavo tikrasis nikas Bangoj?.. Nekaltas

Jazaw… Pavargęs nu chaosas… Tikiuosi jūs čia ne meluojat visi kaip susitarę… Cha cha

Aš jau keturis kartus pas jį papuoliau KandaKandaKanda

jaučiu,kompiuterineje sedi,užtat tokie čiudai ir darosi Nekaltas

Pas ką "pas jį", taigi 0Luky0 "ji"… Nekaltas Arba tu čia kažką painioji, arba aš jau nieko nebesuprantu…
Na, šiaip ar taip vis tiek nieko dabar nebeišsiaiškinsim…
Labai tikiuosi, kad ryt atėjusi nerasiu savo vardu kur nors prirašinėta… Pavargęs
Nes tikrai neramu po tokių pareiškimų…

Syryt, kol Banga luzinejo, as irgi buvau pavirtes i 0Luky0. Tai reiskia, cia Bangos problema.

Ohh, Badai, tai gal dar kartu po tuo niku glaudemes Flirtas

man tai taip nebuvo…MirktApakęsnu pzKanda