Kas cia buvo…?
Krc taip. Kalnu parke buvau. Padariau pora sauluciu. Bet neziauriai. Isjungiau varikli, tik magas grojo. Po 3 val. bandau uzvest masina. Nyfiga. Akumas negalejo nusest, nes veike ir zibintai, magnetola… tai ka- pradejau stumt masina nuo kalno, ir imeciau 3-io begi. Uzsikure pagaliau. Grizes namo, isjungiau varikli ir bandziau uzvest- ir uzsikure, viskas normal. Tai kodel tada niekas nesivede? Su starteriu kas nors???
tipo pasiskaicuok kiek reikia “elektros” lempom ir magei, o kiek reikia starteriui…
Keisk akuma, as susavo vargau apie menesi tai veikdavo tai ne, pas mane buvo dar garantinis tai nuvariau i parduotuve sakau pakeskit jie man ten pradejo ciesint kad tipo starteris *pimp…*ovas ir tt bet sakau kad viskas tvarkoj keiskit, tai jie man akuma keite 4dinas bet daba nauja turiu, jokiu problemu. arba dar gali boot su satrteriu negerai.
…o tas NYFIGA tai kaip suprast? Ar starteris sukasi, variklis negriebia, ar išviso starteris nesuka?
gali buti starteriui shakes, pvz shepeteliai susinesioje. O siaip jei rimta aparatura, tai per kokias 3 val akuma visiskai iskrauna
Kai suki rakteli, starteris sukasi, bet variklio negeriebia. Pas mane gamykline aparatura. Nieko ypatingo.
pas mane buvo irgi kazkada gamykline aparatura, pagrojo kokias 2 valandas garsiau tai irgi teko stumti
o bent starteris varikli suka ar tik pats sukasi
pas tave benzas ar dyzelius, o gal dar ir dujos
ir is vis galetum parasyt kas per aparatas pas tave
bus aiskiau nors siek tiek
O jei nieko nesakai nuvaryk i serviza masina ir sutvarkys, tik po to neumirsk sumoketi. Jei nesupranti apie masinas-varyk i serviza, o dirbk ta ka moki, o jei nieko nemoki tada ir Dievas nepades
pagalvok apie tai, kad issukti starteri truputi daugiau jegos reikia negu CD, tiesa? Vaziuok akumo pirkt!
Jau nupirktas.
Is kur tokios mintys ? Gal filosofijos egzas arteja?