Kas butu, jei policija pas mane namuose rastu kelis simtus..

Kas butu, jei policija pas mane namuose rastu kelis simtus…

Per beveik 8 metus pas mane susikaupe nemazai CD (muzikiniai, programine iranga, filmai…). Yra ir orginaliu CD, bet didziaja dauguma sudaro piratiniai. Neseniai patyriau, kad per musu sauniosios policijos ziopluma ir per kazkieno duotu parodymu netiksluma Piktas, nors ir esi visai niekuo detas, bute gali buti atlikta krata (nu kratos dar nebuvo, bet buvo arti to - gerai, kad tuo metu nebuvau namuose, o veliau pavyko viska isspresti civilizuotai). Tai vo, man ir pasidare labai idomu, kas butu, jei ateina mentai ieskoti kokiu tai ten tik jiems zinomu daigtu ir pamato visa sita mano turta graziai sukrauta. Ar turi teise konfiskuoti CD, bausti ar kaip nors kitaip pridaryti man nemalonumu. CD pardavinejimu neuzsiimu, cia tik asmeniniam naudojimui.

zinai Šypsena kvailokas klausimas Cha cha jiems tikrai N usisikt ant tavo kompaktu !!! nebent tu ju turetum koki 10000 vienetu !Šypsena

Sveikas, Teisingas Šypsena. Nu tu kaip visada, savam stiliuje, mane sugebi i nevilti ivaryti Šypsena.
Zinoma, velniai griebtu, kad as tu cekiu nekolekcionuoju. As jau net nelabai prisimenu kur koki CD pirkau: ar Anglijoj, ar Vokietijoj, ar Lietuvoj. O kadangi piratinius CD pirkdavau irgi tik labai kokybiskus - tai kartais ir paciam tenka pagalvot ar tas CD piratinis ar originalus. O dar, velnias, dabar pagalvojau, kad ir pats esu prisirases kruvas CD su nelegalia programine iranga, filmais, muzika… Jauciu, kad dar mane apsauktu ir nelegaliu irasu darymu Liūdna, o labai norint ir nelegaliu platinimu, nes ne viena CD draugams esu irases Liūdna. Tai ka man dabar daryt? reikia jauciu, eiti ir ieskoti siukslinese cekiu, o savo irasytus CD is viso sunaikinti Liūdna.
Vot tik viena gerove, kad baro neturiu Šypsena, bet siaip pagalvojus tai cia daugiau minusas nei pliusas, nes saldytuve visada stovi keletas butelaiciu Taurėstarkos, Taurėdzino, Alusalaus… Cia jauciu dar blogiau, nes sakys, kad tokius gerimus bare reikia laikyti, o cia tai jau gaunasi kaip ir sandeliavimas Liūdna. O tai kiek galima namuose laikyti buteliu alkoholiniu gerimu? Vienu zodziu tie mentai mane jau ***šnosparnis***šnosparnis***šnosparnis. As juk jiems ir taip nemazai uz greicio virsijima baudu esu sumokejes ***šnosparnis***šnosparnis***šnosparnis.

Nu taip, CD su virseliais, apiforminti taip, kaip originalai, kitokiu neperku Liūdna. Vadinasi sakes man Liūdna.

ApakęsApakęsApakęsApakęsApakęsApakęsApakęsApakęsApakęsApakęs

Na siaaaip tai as apie mentus, sorry policininkus, esu labai geros nuomones Cha cha ir panasiai Cha cha. Vo kai man masina buvo pavoge vagiai ***šnosparnis - tai policininkai gana operatyviai vagi pagavo Gerai, tiesa, masina, tai pats greiciau suradau Šypsena, tik jau ji niekam nebuvo tikusi ***šnosparnis - atsidure metalo lauze Liūdna. Tipo, gal tu mano adreso neiskok Cha cha, susitarsim gal kaip nors Cha cha, zinau, kad jusu algos ten ne per didziausios Cha cha. Ir is viso nesuprantu ko as cia visokius kvailus klausimus uzdavineju Cha cha - nei as tu CD turiu nei ka Cha cha. Is viso nei vieno CD neturiu - kaimynui gimtadienio proga padovanojau Cha cha, tegul naudojasi Cha cha. Tai as jau eisiu darbuotis tada Cha cha.

Nebukit durni… Jei mentai verziasi - paklauskit kokiu tixlu… Jie turi turet kratos orderi, kuriame turi buti parashytas kratos tixlas (pvz.: nelegalios programines irangos platinimas ar pilstuko varymas) ir tixlus kratos laikas: pvz bus nurodytas laikas priesh valanda - galit sakyt - sorry vyruciai… pavelavot arba - krata uzh pusvalandzio? Tai uzhsukit kai bus laikas… O pac tuo metu kompaktus per langa metai… Cha cha

ziureciau, kaip tu tai darytum… ka nori ta sakyk, bet kai pamatai ta zaliuka nors ir nieko blogo nesi padares kazkokia baime uzeina Šypsena

Remigas rašė:

Nu tai jeigu jie elgiasi ne pagal istatymus ***šnosparnis - tai as, tipo, ginuosi, nes jie siuo atveju gaunasi kaip ir nusikalteliai Cha cha.

Matai, teorija nuo praktikos visada siek tiek skiriasi, pagal istatymus mentai ir zmoniu musti negali, ir kysiu imti, bet kaip zinia realybe kitokia.

As ir pagalvojau, kad nerade to servizo tikriausiai butu griebesi CD tikrint Piktas, juk reiketu kazkaip pateisinti islauztas duris…

Remigai, siaip jau nelabai ismanau istatymu vingrybes, bet kiek zinau baudzia uz piratiniu CD gaminima ir platinima. O mentai krata tavo bute galejo atlikti tik turedami orderi, tikiuosi neuzmirsai jo paprasyti parodyti. Siaip jau CD netgi piratiniu CD laikymas nei baudziamosios, nei administracines atsakmybes neuztraukia.

Siaip jau nezinau subtilybes reikia aiskintis su teisininkais, jei butu reikalas, galiu paklausti. Pazistu kelis.

Teisingas rašė:

Sveikas Remigai!Mentai dabar viska gali .Istatymai tokie , kad "sukioti " juos gali kaip nori . Paims pas Tave CD (ne tik piratinius , bet ir originalius , tipo ekspertizei , juk Tu tur but nekolekcionuoji isigijimo cekiu ).Po to galesi su jais aiskintis , jei turesi laiko ir noro . Ir bara konfiskuos , jei toki turi.Kiek siuo metu galima laikyti alkoholio namie 1 ar 2 butelius ? Vat ir cielas nusikaltelis Remigas - piratiniu kompaktu ir pilstuko platintojas!!!Grazus straipsnis laikrastyje , gal dar per TV parodys…Policija nemiega , policija dirba !

Beje, Teisingas Gerai labai teisngai čia rašo - įstatymai tokie xerovi sukurti, kad norint VISUOMET prisikabins ir džiaugsies, jei daug negausi metų ar lygtinai nuteis !
Neduok dieve, jei per kratą kokią gilzę tuščią ras, kurią dar nuo vaikystės kažkur turėjai ir žaidei mažiukas ! Piktas
Apie kratas skaitei spaudoj, ką ten suranda neretai ?
Peiliai virtuvinai, pneumatiniai ginklai, kirvukas, sapiornaja lopatka, pinigai didesniu kiekiu, gilzės ir t.t.
Jie kotiruojasi toje pačioje grafoje, kur ir tas rastas nelemtas pistoletas… dujinis !

Remigas rašė:

Per beveik 8 metus pas mane susikaupe nemazai CD (muzikiniai, programine iranga, filmai…). Yra ir orginaliu CD, bet didziaja dauguma sudaro piratiniai. Neseniai patyriau, kad per musu sauniosios policijos ziopluma ir per kazkieno duotu parodymu netiksluma Piktas, nors ir esi visai niekuo detas, bute gali buti atlikta krata (nu kratos dar nebuvo, bet buvo arti to - gerai, kad tuo metu nebuvau namuose, o veliau pavyko viska isspresti civilizuotai). Tai vo, man ir pasidare labai idomu, kas butu, jei ateina mentai ieskoti kokiu tai ten tik jiems zinomu daigtu ir pamato visa sita mano turta graziai sukrauta. Ar turi teise konfiskuoti CD, bausti ar kaip nors kitaip pridaryti man nemalonumu. CD pardavinejimu neuzsiimu, cia tik asmeniniam naudojimui.

na paskysiu tau 1
jeigu nores ir pire 4 CD prisiknis Šypsena

—>Teisingas
Nepatikejo nei velnio manimi tie mentai Šypsena. Nu as labai stengiausi juos itikint: ir liudininku zadejau daug atvesti (ir ne is gatves uz buteli nupirktu) ir prasiau akistata surengti su tuo zmogum, kur mano buto adresa nurode… Mentai atsisake tokiu variantu, nes jie, tipo, labiau savo akimis ir ausimis pasitiki Apakęs. Tada as ir pagalvojau, kad jei jau jiems nereikia jokiu irodymu - tai ko as cia plesausi Aš nekaltas. Juk siaip jau ne man ka nors reikia irodyti, o jiems Šypsena. Tai tegul jie ir knisasi. Taip ir issiskyrem su jais. Nuo to laiko kol kas daugiau manes neieskojo ir netrukde Šypsena.

—>Razrucha
Nu siaip istatymai tai pas mus tikrai xerovi, bet ir mentai pas mus ne patys gudriausi ***šnosparnis (nu nevisi tikriausiai), kad pasinaudotu visomis istatymu vingrybemis Kietas. O geras atvokatas tokius ikalcius, kaip virtuvinis peilis, tuscia gilze (del didelio kiekio CD nezinau - reikes tikriausiai pasidometi)… sumaltu i miltus Gerai. Ir apskritai pas mus yra prileistu tiek vienas kitam priestaraujanciu istatymu Blogai, kad savo tiksla gali pasiekti apeidamas vienus istatymus ir pasiremdamas kitais (zinau tai, nes darbe tenka susidurti su tuo ir pasinaudoti kiekviena diena). Savaime aisku, kad sitas iseiciu ieskojimas atima begales laiko studijuojant. Kitas dalykas, kad daejus iki teismo del panasiu dalyku, kad ir busi isteisintas - biografijoj tas tikriausiai pliusu nepridetu Aš nekaltas. Del to ir norisi isvengt netgi uzuomazgu.

—>storiausias
Vot to as ir bijau, kad jie noredami prisikabins, o man po to reikes samdyti advokata (ir tikriausiai bet kuris advokatas netiks, nes blogas advokatas blogiau nei jokio advokato), gilintis paciam ir sugaisti daug laiko Piktas.

Sutinku.