kas atspes

kas atspes

Nagi? Kas atspes kas tai per zaidimas? Cha chaTarp kitko, visai idomus, itraukiantis ir sakyciau - vertas demesio net ir siems laikams! Nes isleistas jis gudziais 1999 metais. Šypsena Kadangi tada kompa tureti, kuris sita geima paleistu ant fullHD riaskos buvo neimanoma net ir teoriskai, tai zaidziu ji po 15 metu nuo jo isleidimo. Girtas Net ne full HD, o tiesiog normalesne raiska vargiai koks kompas ji butu paleides. Cha cha Atrodo buvo ribojamas iki 512x3xx kazkokios raiskos.

Outlast? Ar kažkaip panašiai. Gal outcast? Pamenu iš kiberzonos žurnalo paveiksliukų Cha cha

Nežinau ir turbūt daug neprarandu. Cha cha

aha, butent outcastas Cha chaisleido outcast 1.1 tai ir zaidziu dabar tai, ka tuo metu kompas tik kaip powerpoint prezentacija rode Cha cha

Aš irgi tik iš Kiberzonos jį pažįstu Cha cha

Klausimas ar is kiberzonos ar is Sokas laikrascio? Cha chaMan atrodo Soke buvo screenai.

Tai šokas man rodos persivadino į kiberzoną Nekaltas Buvo toks kaip laikraštis, o po to žurnalą pradėjo leist. Turiu dar stalčiuj tuos laikraščius Cha cha

Kiberzona ir sokas skirtingi buvo (kiberzona atrodo is kauno, sokas is siauliu). Dar kiberzona buvo kazkuriam savo leidime pavare ant soko, kad jie tik vercia is rusisku zurnalu straipsnius.

Ble kazkur turiu dar turbut tuos laikrasciusir as pas tevus nukises Cha cha nzn, bet kazkaip as negaliu losti tokiu senienu, nu niekaip man nelimpa I jas ziureti, matyt sugadino mane grafika dabartine Cha cha

Tikrai Kiberzonoj. Nes tik Kiberzoną ir skaičiau. Po to dar EXE. Ir viskas Šypsena

Nu nepamenu kaip ten buvo, bet šitas jo iš koberzonos. Maniau, kad tai buvęs šokas, ką aš tada ten supratau, džiaugiausi, kad galėjau nusipirkt žurnaliuką apie žaidimus Cha chaDar turiu playstation žurnalų rusiškų krūvą Juokiasi