Karstukas....

Karstukas…

Apkabinimas

Audi nuciulpia!

daron JEGA Klasta

Šian teko laidotuvių kolonoje važiuoti, priešpriešais atvažiuojančios mašinos visos sustodavo šalikelėje, pagerbti Angelas net nežinojau iki tol, kad toks paprotys yra Paplepėkim

gal koks lenktyninkas mire, bet viesinti nuotraukas laidotuviu internete ,kad ir zinomo zmogaus, na net nezinau Blogai tai tik artimuju buriui tokios foto

kad man rods cia dar ne laidotuves,o karsto apziura Nekaltaso paprotys toks tikrai yra Šypsena Kaimuose tai dar is masinu islipa ir pastovi ramiai

Audi JEGA

Čia greičiau šiaip “prikolnas” karstas, nemanau, kad atsirastų toks ■■■■■■■ kur į tokį lystų. Nors amerikonai neprognozuojami…

Šypsena

Laimingas

o man apskritai fotografuoti laidotuves yra kazkas baisaus…

Yra šeimos albumuose likusių keliasdešimt metų senumo nuotraukų iš visokių laidotuviu, dabar kažkaip jau net nematęs, kad kas fotografuotų kada nors, ir pačiam nekiltų ranka net išsitraukti fotiko, nes netaip suprastas turbut likčiau Apsvaigęs

Tai fotkina ir dabar, su šeimom netgi fotkinas prie karsto, man toks dalykas irgi Kvankt?

Anksciau visda fotkindavo per laidotuves.

keistas ir man tas fotkinimas Blogaiir isvis tas stovejimas prie karsto Blogai Nekaltasjau geriau zmogu atsimint kaip gyvas atrode, o ne karste suvargusi kuna…

zinau kelis atvejus ,kai buvo uzsakomi fotografai laidotuviu fotografavimui Baisus

bet linoliumas turi rimtu psichiniu problemu Cha cha

Geraj pasakIta linoliaume.

Ubeika> drauges broli 16m kai laidojom, lakste bicas su rimtu canonu ir fotkinu, nepernesu, fotkinimo laidotuviu arba kapinese prie paminklo Kvankt?