Karštos meilės klystkeliai, vingiai ir klaidos

Karštos meilės klystkeliai, vingiai ir klaidos

Kvailys mokosi iš savų gyvenimo klaidų, protingas - iš svetimų !
(Ai.Berazūmis)

Vedybos. Daugelui jos yra net gyvenimo tikslas. Kitiems - gyvenimo pabaiga ar visiškas fiasko. Kai kam - kalėjimas. Čia žiūrint kam ko reik.
O aš ko ten nemačiau ? Buvau vedęs. Gyvenome gražiai, laimingai ir ilgai, kol ji mane… nu nesvarbu. O jau po to aš ją… , todėl mes išsiskyrę ir nėr vaikų.
Vesti kartais reik ar būtina iš reikalo. Ir ne vien tada kai prispiria bėda (vaikučio laukiasi arba nėr iš ko, už ką gyventi, todėl prisireikia to sponsoriaus).
Arba kaip man: jei būčiau aš tada nevedęs, manęs juk į darželį nieks nebūtų ir priėmęs… dirbti vedėju. Apakęs Sakykit, ar galima patikėti savo vaikučius nevędusiam vyriškiui, iš kurio visuomet galima laukti velniai žino ko ? Aš nekaltas Gal jis dar koks maniakas pakelės ar skustuku darbuojasi laisvalaikiu ? Aš nekaltas
Nesolidu ir visiškai NERIMTA, jei vyras dar nevedęs. O jei ji traukia dar ir svetimus vaikučius auklėt ? Apakęs
Todėl susituokėme ir gyvenom, kaip daugelis, gražiai, laimingai… Mylėjom vienas kitą ŽIAURIAIGerai ir labaiGerai. Ir negalėjom viens be kito, kol apsipratom su laiku ir tas gyvenimas neiškrėtė mums pokšto.
Ir atsitik tu man taip, kad man reikėjo visiškai vienam išvykti į pajūrį… O ten radau pliaže (vėl pliaže ir MOTERŲ)Apakęs, panelę toookią gražią, dailiąGerai, kuri įsimylėjo gi mane ir aš ją gražią ! Taip Žinojo jį, kad vędęs aš, nes pasakiau, kad myliuŠirdis žmoną ir kad romanas nuostabus tik truks, kol grįšiu aš pas savo žmoną gražią…
Ex, dūsavom ilgai ilgai, ten vakarais saulutei besileidžiant, ir godžiai gėrėm meilės rasą… Koks seksas buvo nuostabus, kai tinkamai mes pasirinkdavome vietą…
Tik gaila, kad viskas vyko taip trumpai (savaitę mielą), kol laikas neatėjo vykti į namus: JaiGėlės į tą Kauną, o man tai Vilnius liko.
Grįžau namo taip pasikeitęs, kad net labai nustebinau ir savo žmoną, kuri nebegalėjo manim vis atsidžiaugti. Taip patikau aš JaiŠirdis tada, kad vėl net siūlė man išvykt prie jūros, jei tik atšals bent kiek jausmai ten mūsų… Mirkt
Aš toooks buvau JaiGėlės atjaunėjęs, atsigavęs ir seksualus bei ŽIAURIAI mielas, kaip prieš vedybas mūsų, po kurių vėliau jausmai šiek tiek priblėso… Nupurtėm dulkes nuo tyrų jausmų ir vėl taip džiaugėmės viens kitu gal mėnesį nuostabų, kol kartą nepaklausė manęs žmona, kodėl taip jūra keičia žmogų ? ? ? Juk toooks nuostabus, nepakartojamas aš jai grįžau nuo jūros tos (aš ten juk pasitobulinau Mirkt). Ir aš jaučiau gerai kaip mano kraujas verda nuo tos liepsnojančios aistros žmonelei. Turbūt ir sudegiau tada… Apakęs
Na aš ėmiau ir pasakiau JAIGėlės visą TIESĄ, kodėl ta jūra taip atnaujino mane ir tuos jausmus, pačius gražiausius…
Skandalas kilo. Iškart kažkas tarp mūsų trakštelėjo. Prasidėjo barniai, kaltinimai ir trankymai net durimis. Ieškojome kaltų. Gyvenimas iškart apkarto… Gyvent net tapo nebemiela, kol nepaliko JIGėlės manęs… Taip išsiskyrėme. Liūdna

Ai, nėr ko aiškintis dabar, klaidų beieškant savyje ar ten to kito !
Geriau suversti visą bėdą toms aplinkybėms susiklosčiusioms. Arba geriau, kalbėdami į temą, nubrėžkim seksui aiškią ribą čia ties 20-imt metelių (blogiausiu atveju ties 25-iais), kad mums paskiau nejuokint aplinkinių ir nekrėst kvailysčių.

Pst Pst: kažin ar nelikau dabar aš kvalio vietoje ? Aš nekaltas

Va tai ir suprask dabar … galima man dar … ar jau nebe… o gal tai sąžinės reikalas, nes jei negalima bet aš vistiek…
Bet gal tai vedusiems (nesvarbu kelintą kartą) negalioja ? Aš nekaltas

Mano manymu, kad galima, tik prie jūros nevažiuok… Mirkt

Ar jau teip ishsisemei, kad viena tema skeli i dvi? Aš nekaltas

mastau as dabar: jei grizuos nuo tos juros su zmona taip jau viskas nuostabybej buvo, tai gal nereikejo jai tada tiesos visos i akis isrezti… Aš nekaltas

O TuGėlėsBučkis perskaityk pačią pirmąją eilutę, ten aukštai. Ai.Berazūmis rašė…

Tu Razrucha gal is vienatves neturedamas ka veikt dienorasti parasineji o paskui is jo mums temas skelbi?
Tai gailiesi kad prie juros vaziavai? Aš nekaltas

Nu ko gi čia gailėtis - tokia patirtis neįkainojama Aš nekaltas

O Tau tai kyba vietos ir popieriaus pagailo ? Apakęs Cha cha
Suprantu: Tu didelis - Tau daug jos (vietos) reik… Mirkt “Išsisėminėk” ir Tu, man juk negaila… Liežuvis
Aš vat dar ir į iki 18 nunešiu ir ten ją publikuosiu… Pasidomėsiu ką vaikai galvoja, mąsto…

[quote]
bet kad labai jau nekaip jam tas nuotykis baigesis… Ne

na as tokios patirties nenoreciau Kad paskui isirtu santuoka su mylimu zmogumi Nustebęs

Tiaip tiaip tiaip…
Istorija sena kaip pasaulis.
Ir bus gi tu meiliu dar.
Negi cia pabaiga.
Mirkt

Oi ne nesigaliu visiškai, kad važiavau prie jūrosGerai (praturtinau juk kiek daug save ir JąGėlėsŠirdisMoterys). Abidvi aš praturtinau gerai… Gailiuosi TIK, kad viskas taip ten baigėsi… Ax. Nejau meluoti ir apgaudinėti man reikėjo ? Aš nekaltas
Nepernešu aš gryno melo, kaip ir pašvinkusių produktų…

GeraiGeraiGerai

Galima galima kreiptis ir bet kuriuo paros metu - aš visuomet TavoGėlėsBučkis paslaugoms… Mirkt

Meluoti nereikejo…
Bet turejai pries praturtedamas prie juros pagalvoti apie pasekmes.
juk taip ir turejo baigtis.
Idomu tu viska butum palikes savo vietose jei tavo zmona prie juros butu taip praturtejusi ir tau pasakiusi? Aš nekaltas

O gal jo zhmona nebutu taip pasielgusi, nes galbut ji Širdis jį… Aš nekaltas O jam ji kiek supratau - nusispjaut… Pabuvo su kita, po to neishtvere nepasigyres apie tai zhmonai… ir ka? skyrybos… O dabar dar ir “Bangai” pasigirt sumaste… “Visad sakancio tiesa” ivaizdzhio uzhsimanei? Tik tada nesislepk po “mokancio jaunesnius” kauke… Labas

O gal jo zhmona nebutu taip pasielgusi, nes galbut ji Širdis jį… Aš nekaltas O jam ji kiek supratau - nusispjaut… Pabuvo su kita, po to neishtvere nepasigyres apie tai zhmonai… ir ka? skyrybos… O dabar dar ir “Bangai” pasigirt sumaste… “Visad sakancio tiesa” ivaizdzhio uzhsimanei? Tik tada nesislepk po “mokancio jaunesnius” kauke… Labas

Bet aš juk neplanavau viso TO, tai kaip galima buvo pagalvoti iš anksto ? Apakęs Juk viskas gavosi taip netikėtai, ekspromtu ir taip maloniai, turiningai… Ex.
Ir žmoną aš mylėjau labai labai, tik meilė buvo kiek prigęsus… Čia su laiku visiems taip gaunasi. PaaugsiGėlės, suprasi…
Na o kas link dėl žmonos ir ar aš būčiau palikęs viską savo vietose, jei taip nutiktų mano žmonai, tai atsakau, kad aš esu daug liberasnių pažiūrų žmogus, todėl man tas jaunatviškas maxsimalizmas gan nebūdingas jau. Ir savininkiškumo jausmas kažkaip neišsivystęs ten labai (tik mano ir man ir neduok Dieve, jei kas JąGėlės nuogą pamatys). Man svarbu , kad JaiGėlės būtų su manimi labai gera ir JiGėlės mane mylėtųŠirdis, o visa kita nėra man jau taip svarbu…

minaGėlėsBučkis
Kodėl žinutę čia savo ištrynei su klausimu ar ją matei ten po skyrybų ? ? ?