karolyte

karolyte

Pavydetinas modelis nepavydetinoje kompozicijoje su perkalta kakta ir zandais. Negi cia geriausia visos fotosesijos fotke? Ar visa fotosesija susidejo tik is vienos?

Verta grieko Pupyte pusricems toke Niam niam

Kakta ne perkalta, tiesiog blikai nuo riebios odos. Tai sutvarkoma ir kompu. Kompozicija kazkokia neaiski, mergina tarsi nepaaiskinamai kabo ore.

noriu grieko.

Na tokias grozybes reikia ne ant tokiu sofku guldyt…

Šypsena) va dekui uz pasakyma kas blogai Šypsenanu ji statoma buvo bet idomu del sitos nuotraukos

ten nedidelis kambarys ir su 50-tuku netelpu

visų pirma, tai turint tokį modelį gražų galima tokių superinių foto padaryti, nes tai, ką mato mano neprityrusios akutės yra per daug buitišką ir per daug paprasta tokiai nepaprastai moteriai. Žinoma, į šeimos albuma ši foto labai tiktų, bet tokioms gražioms akims bei kūno linijoms reiktų kažko subtilesnio ir svarbiausia originalesnio Mirkt Na, tau čia vienas iš labiausiai nepatyrusių fotomenininkų sako, bet manau, kad kažkiek tiesos mano žodžiose atrasi Labas

Šypsenapatirtis ateina su bandymais ja ten daug pozu bandziau nu aiski perkaliau dauguma tai si man dar atrode kad ziuret galima Šypsena

Na jei ne su juosta fotkini tai perkalt kruva kadru gan sudetinga sakyciau…

Necronom, tai kad čia akivaizdus canons pagal spalvą Kietas

Gerai Gerai Gerai Gerai Gerai Gerai Gerai Gerai Gerai Gerai Taip Taip Taip Taip Taip Taip Taip Taip Taip Taip

Cha chaDD nu ta prasme pozos tai ne ta prasme kaip suprato RSI Šypsena)) nu su canon Šypsenadar studentas fotografijoj Mirkt

Daug pozu su canon? nu bet tu ir istvirkelis Mirkt

Šypsena)) jau galiu cia jauciu nesiteisint Šypsenavisvien nieko neiseis Cha cha