Karolinos Light hall place..??

Karolinos Light hall place…??

Na tai kap jums…?? Nekaltas Butent ten, ne aplamaij karolina… Nekaltas

Man tai visai px, padori aplinka, gera muzika, patogios kedes, zmones padorus, ne treningaij aplinkuij… Cha cha Nors ir keleta kartu tik buvau, bet px, patiko… Taip Svarbiausias dalykas prilupt Taurė geraij… Cha cha

man ten fajniausia vieta visoje karolinojeNekaltasCha cha kai varau ten, visa lajka bunu light hall’e;Gerai na kaip… dar pasiganau po visur, bet vis tiek grizhtu tenTaipCha cha

Va va, ir ash per kitus pereinu jei tik iki tuliko ir atgal… Cha cha Arba pasishokti didziojoj saleij… Taip O shiaip tai ta vieta is da best… Cha cha Gal todel kad vis bunu Girtas ir prisimenu ( jei isheina ka nors prisimint ) tik graziausia kas buvo… Šypsena

as tai vis nueinu su ta viltim, kad sulciu arba fantos ikalsiu ir tiek, o bajgiasi irgi Girtas Cha chaCha cha
smagu light hall’eTaipGeraiCha cha

As ir noriu i kluba!!!Žliumbia

tai eik, kas neleidzia? TūsasTūsasTūsasTūsas

o kas dbr negerai? per jauna? na tai palauk kelis metus, po to jokiu problemu nebus! labai fajnaTaip

Apsauga nieko nepraleidzia… Cha cha

Dar per jauna…:I

dziaukis, dar spesi pasentiLabasCha cha

pritariu neshi nuomonei, kad ten fainiausia vieta visoj karolinoj TaipTūsas, gera muzika Gerai, fainas interjeras, bei daug pažįstamų sutinku Cha cha

jo kai kurie pazystami netgi ten dirba (bangieciai)Cha cha

hmz negi prisilakt svarbiausia? Cha cha na karolinoj man tiesa skaant patiko… tikrai neblogas klubas… Cha cha

sakai priluptGirtasNekaltas na nzn bet kai tokios ten kainos siai kaip ir visam vilniuij tai sunkiai ten prilupsi nebent stora pinigine turiŠypsena o siaip mes tai inaktida nuvarom kitoj gatves pusej o paskui i karolinaCha cha

kas tokie?Apakęs

light hall’as man nepatiko vien del to,kad ten muzika labai jau garsiai groja…Susisneket neimanoma,staugi zmogui i ausi,o jis vistiek taves negirdiIgnoruojuKazkaip nei sis nei tas …NekaltasNekaltas

Nemoki kalbet rashyk laishkus… Cha cha Joke… Mirkt

tai kad prie tenykscio apsvietimo x… tu parasysi…Cha cha

Nu tada jau nzn… Cha cha Ash ten su savaijs tik zvilgsniaijs susimetom ir viskas aishku… Cha cha