Karolinos Light hall place…??
Na tai kap jums…?? Butent ten, ne aplamaij karolina…
Man tai visai px, padori aplinka, gera muzika, patogios kedes, zmones padorus, ne treningaij aplinkuij… Nors ir keleta kartu tik buvau, bet px, patiko…
Svarbiausias dalykas prilupt
geraij…
man ten fajniausia vieta visoje karolinoje kai varau ten, visa lajka bunu light hall’e;
na kaip… dar pasiganau po visur, bet vis tiek grizhtu ten
Va va, ir ash per kitus pereinu jei tik iki tuliko ir atgal… Arba pasishokti didziojoj saleij…
O shiaip tai ta vieta is da best…
Gal todel kad vis bunu
ir prisimenu ( jei isheina ka nors prisimint ) tik graziausia kas buvo…
as tai vis nueinu su ta viltim, kad sulciu arba fantos ikalsiu ir tiek, o bajgiasi irgi
smagu light hall’e
As ir noriu i kluba!!!
tai eik, kas neleidzia?
o kas dbr negerai? per jauna? na tai palauk kelis metus, po to jokiu problemu nebus! labai fajna
Apsauga nieko nepraleidzia…
neshi rašė:
Hestija rašė:
As ir noriu i kluba!!!o kas dbr negerai? per jauna? na tai palauk kelis metus, po to jokiu problemu nebus! labai fajna
Dar per jauna…:I
Hestija rašė:
neshi rašė:
Hestija rašė:
As ir noriu i kluba!!!o kas dbr negerai? per jauna? na tai palauk kelis metus, po to jokiu problemu nebus! labai fajna
Dar per jauna…:I
dziaukis, dar spesi pasenti
pritariu neshi nuomonei, kad ten fainiausia vieta visoj karolinoj , gera muzika
, fainas interjeras, bei daug pažįstamų sutinku
atika rašė:
pritariu neshi nuomonei, kad ten fainiausia vieta visoj karolinoj, gera muzika
jo kai kurie pazystami netgi ten dirba (bangieciai)
illeg@l rašė:
Na tai kap jums…??Butent ten, ne aplamaij karolina…
Man tai visai px, padori aplinka, gera muzika, patogios kedes, zmones padorus, ne treningaij aplinkuij…
Nors ir keleta kartu tik buvau, bet px, patiko…
Svarbiausias dalykas prilupt
geraij…
hmz negi prisilakt svarbiausia? na karolinoj man tiesa skaant patiko… tikrai neblogas klubas…
illeg@l rašė:
…Svarbiausias dalykas prilupt
geraij…
sakai prilupt na nzn bet kai tokios ten kainos siai kaip ir visam vilniuij tai sunkiai ten prilupsi nebent stora pinigine turi
o siaip mes tai inaktida nuvarom kitoj gatves pusej o paskui i karolina
Scream_as rašė:
atika rašė:
pritariu neshi nuomonei, kad ten fainiausia vieta visoj karolinoj, gera muzika
jo kai kurie pazystami netgi ten dirba (bangieciai)
kas tokie?
light hall’as man nepatiko vien del to,kad ten muzika labai jau garsiai groja…Susisneket neimanoma,staugi zmogui i ausi,o jis vistiek taves negirdiKazkaip nei sis nei tas …
miss666 rašė:
light hall’as man nepatiko vien del to,kad ten muzika labai jau garsiai groja…Susisneket neimanoma,staugi zmogui i ausi,o jis vistiek taves negirdiKazkaip nei sis nei tas …
Nemoki kalbet rashyk laishkus… Joke…
illeg@l rašė:
miss666 rašė:
Nemoki kalbet rashyk laishkus…
Joke…
tai kad prie tenykscio apsvietimo x… tu parasysi…
miss666 rašė:
tai kad prie tenykscio apsvietimo x… tu parasysi…
Nu tada jau nzn… Ash ten su savaijs tik zvilgsniaijs susimetom ir viskas aishku…