karoce mergos kai gaunat argazma a nors padekojat a?
Nu jo karoce sakot kad mes bernai esam keaulai bet man rodos jus kabilos pacios keulas esat…bl gaunat ka norit argazma i net aciu nepasakot, a pato vel norit bet negaunat uz tat kad nedikingas esat…va tep va,nu tai dabar pagalvokit giliai sirdyje ir pripazinkit juk nepadekojat? as cia nesikreipiu i tas kabilas kurios niekad negauna argazma,cia ju problema… A istorija buva tokia man nutikus kodel as iskeliau tokia prablema… Nu as sedziu namie bl telika ziuriu,laukiu kol ateis kabila cia is bangs surasta bet nesvarbu…satiga man sakmbutis i mano nokia gera 3410 skambina sena kabila tokia pazsytama kazkada ja buvau tratines…pasiilgo manes,matyt uznesztejo klitori kad man skambina,tai norejo kad pakasyciau,ota kabila buvo is mana kaima…sakau mazula tai atvaryk pas mani i vln,ta sako uj bl vientik kelione pirmyn kainuos tiek kiek karve duoda pieno per diena…nu as kaip versla zmuogus lt biski pataupes( baba nuo taupamos kasos buvo nuemus i man i snora kortele atsiunte 50lt,plius ismoku uz zeme is es buvau gaves kelis simtus) tai sakau tai kaiblai atvaryk pasiskolik pinigu a pato as tau juos atiduosiu…kita diena ta ziurke buvo pas mane,kojas kreivas,snukis kiap arbuzas be uztat sykna gera buva ir p i z e nepratampya bo ji duodavo tik rimtiems kaima bahurams,mano naujas treningas ja tiesiog ikaitino,o latviskas dzintars kvapas vapse…nu kaip ji atvazejo po 5 sekundziu atsidure pas mane ant kilimo,dar po 3 sekundziu ji jau buvo nuoga,bet kai uzuodziau silkuciu kavpa neralu toki kokio dar nieakd nebuvo tai ja aprengiau atgal per 1 sekunde ir liepiau nusiprasuti…nu issimaude tai nereikejo nei sekundes bo jau nuoga buvo,ji man i rankas paime pastate viska normal…as ja ant kilimo uzvertes kapoju,bl kondonas lifestyle pilkas pats ploniausias bet nihuje nieka nejauciu…a kabila kaifuoja kaip niekad dar kaifavus nebuva…nu matyt kol manes kaiem nabuvo kazkas sugebejo normal pratampyt jos pi zu te…jau man paciam po truputi darosi gera jau galvoju leisiu,o ta kabila sako uj uj nesustok bl…as sakau mazule juk amzinai nevarysiu,turesiu kazkada sustot…dar turputi ir ji buvo padaryta,guli laiminga be zado…bl net dekoju nepasake zertva sita…pagalvojau jus viso kabilos tokios,nedekingos bl…nervas man paime,jau geriau buciau ant zubu daves kad paimtu,o cia dar vargauau,kapojau,kelenus nusibruzijau pats ir pavargau bl,devintas prakaitas ismuse…va tep va,nebegaliu…
Po lytinio akto guli įžūlus vaikinas su mergina, ir taip įžūliai klausia: - Na, ar patyrei orgazmą ?
Mergina nedrąsiai atsako: - Taip…
- Na, tai ką dabar reikia pasakyti ?
- Ačiū…
nu ir ka?
cha cha cha…fantazijos reik turet tokia tema rasyt…
ne fantazija,o gyvenimas
Na ir nieko Tormaz ykai
vat cia geriausias pavyzdys, o kodel beje negali baxuras padekot uz gera sexa?
gyvenimas gyvenimui…nebutina visko skelbt…
apie koki tu cia gera sexa kalbi? vanoji vanoji nieko nejauti skauda viska bl ir dar dekoti paciam reikia?uz ka?
Nu vargselis tu vargselis, turbut taip rankas pusliu ir pritrini
jei kalbet apie pusles tai ant tavo lupu pusliu graiciau atsiranda
sikart
visad argazmas
sita tavo geriausia tema
Man vietoj aciu tegu geriau alaus pastato
joo… mergina ne aciu, o turi pasakyti… kokio alaus tau atnest ? joke
gyveni tomzikai ir mokaisi
cia dar turetu buti vienas klausimas ir atsakymas… -nu kaip?-klausia vaikinas. - aciu, skanei pavalgiau
Man tai patinka silkuciu kvapas
Nu… Ta prasme… Gera tema. Gerai pavaret.