Karjera Bangoje
SKAITYTI RIMTAI.
Nepretenduoju į geriečio karjerą(yra net už MANE protingesnių ir geresnų)yra netgi DIEVAS(ačiū-sugriovė mano ateistinius įsitikinimus,nors gal čia kačių dievas-nevermind-įtikėjau).Tai va-patarkit kaip greitai ir pozityviai padaryt blogiečio karjerą?O tai vis kenkiu ir vis atkaklus dalyvis
…(Ni)x*ja aš ne atkaklus-
greičiau ĮKYRUS.
Bent jau būčiau Įkyrus dalyvis,o svajonė
-ABP(ABSOLUTus BANGOS PARAZITAS)
Ką ir kaip,f**k my self,DARYT?
my respect
Uzsiregistruoji kitu niku ir siuntineji save i gedos stulpa kiek negaila… Bet zinok, mes tingesim ten balsuoti…
O gal Moderatoriai padėtų?Dieve-moew?
2(Ni)
Pasiulymas: nuvyk "konsultacijoms" pas Varpute , kiek zinau ji jau "uzsitarnavo" Blogio seklos titula
As tau kaip auksine mergaite
su 26200
balsu tegaliu pasakyt- reik turet slaptu gerbeju buri
O del ABP… mielasis, ar ne per gerai apie save galvoji?
audr-ABP tik svajonė.
Aha, aš irgi buvau užsinorėjęs. Mėginau visaip rautis, dariau najezdus. Nu nieko nesigavo.
Paskui supratau - tas, kuris tave karia ant gėdos stulpo, pats pasidaro blogiečiu. Tai visi ir tyli susiraukę, bet veiksmų nesiima.
Gal, sakau, padarom exchangą. Aš Tave pakarsiu, o Tu mane.
Bet, iš kitos pusės, tai bus netikra karjera. Visgi reikia sugalvoti, kaip prisidirbti tiek, kad bangiečių geležinę kantrybę pramuštum.
2 pakalęs-kaip pasidarei geriausiu?Kur Dievas(aū,meow)-kodel manęs negirdi?
Kad man Jūsų problemos. Va, aš noriu "auksine mergaite" tapti, bet kaip tai padaryt, jei jau senai nebe mergaitė esu???
Tai primena paauglyste, kai berniukai noredavo buti blogiukais, o mergaites - auksinemis.
Taigi demensija jau ryškėja.
Bohema-yup.Ma harmonai kala į plikę
(Ni), eitum tu padirbėti - daug didesnė tikimybė palipėt karjeros kopėčiom
Nugi, paklausinėk paklausinėk patyrusios
tautos …
((Ni))!!!
pasirodyk kokiam meete! jei taip ir snekamojoj kalboj varginsi, kaip cia su savo poliglotija ir trumpiniais - sis titulas tau garantuotas
crown- už ką taip toli pasiuntei…?
P.S. thanx už vertingą vizitą
(Ni), ar tavo darbas - vilkas? Jei miškan nurovė, - tikrai toli teks eiti…
Rokkai-o meate nieko nešokiruos(ne nuo žodžio šokti) mano šnekamoji totoriū kalba ir rezervuoto zuluso išvaizda?
kabinant i gedo stulpa ar pakyla, NEREIKIA BUTI PRISIREGISTRAVUS, galima kabinti ir paciam save, taip kad nera jokiu kliuciu tokiai karjerai
Ale daug ką su savim galim daryt…kai kiti-smagiau(ir egokorupcija nesmirda)