Karinis liudijimas

Karinis liudijimas

Sveiki,
taigi kas čia per žvėris tas karinis liudijimas? Kada jis išduodams? su armija visi reiklai (medicina ir t.t.) sutvarkyti dar seniau, bet liudiojimo kaipo tokio lyg ir negavau (o gal turiu, tik pamiršau?). Kaip tas daiktas turi atrodyt? Kas jį turit? Ar dar nevėlu jį gauti?

jei su armija viskas tvarkoj, tai nueini i komisariata ir paprasai kad duotu, paprastai sitas dokumentas duodamas pagal pareikalavima. procedura greita.

Labai ačiū už apšvietimą Šypsena

jei pamesi - bauda 500Lt Baisu

cia biski ne i ta tema, bet panasiai, kada reikia nesti kur nors koki pazymejima kad studijuoji, ir kad nereiktu eiti i privalomaja tarnyba? kai buvo 16 metu, ten praejau viska, isdave kazkoki popieriuka, sake kai baigsi sule, kazkokius popieriukus reik nunest ar istojai ar ne, o dabar ir nezinau kas kaip ir kur

Kai istosi is savo univero ar panasiai is kur istojai paimi pazyma ,kad mokais ir nesi jiems,pazymos dazniausiai pradedamos isduoti apie spalio pradzia.Nunesi jiems ta pazyma jie tau atideda tarnyba lygiai metams po metu vel ta pati procedura.Jei baigei mokykla turejai jiems nunest atestata.

Na čia šito karinio pažymėjimo man reikia, nes jo prašo stojant į aukštają, dėl to ir rašau į šitą temą Šypsena. Jie patys tai taip, sakė, kad pasirodyčiau po įstojimo (arba neįstojimo), bet lyg ir nedavė to kažkokio pažymėjimo.

O ka daryti jei man - 18 m. , jau stoti reik , o as dar nei jokio saukimo negavaes, nei pas daktarus del pazymu ir pan. buves. Klasiokams kai buvo 16m. dave, o kadangi as beveik metais jaunesnis tai ir negavau tais metais jokiu saukimu, o po to gal jie mane isvis uzmirso. Manes ten ir netraukia Mirkt, bet kai stosiu ka man reiks daryti, nes ir prasyme reik irasyti kas as esu (ar prievolininkas, ar…), ir jei prims , tada karini liudijma nesti, o as nieko apie tai nzn, gal kas buvot susidure?
patarkit…

visų pirma sužinok, ar tikrai reikia stojant kokių nors dokumentų iš karinio, jeigu ne, tai eina tas karinis n…, o šiaip reikia praeiti tą mediciną ir pristatyti išvadą į karinį. Mano problema buvo tik ta, kad aš neturiu kažkokio to pažymėjimo, nors mediciną praėjau ir jiems pristačiau, sakė "ateik, kai įstosi ir atnešk pažymą". O šiaip ten žmonės kai kurie imho nelabai kompetetingi dirba tam karinaim kom., bent įspūdis toks susidaro apsilankius pas juos
Ignoruoju

O kada karini reikia tvarkytis ?? Kazka girdejau kai atestatus gauni tipo reikia nunest, tada atideda iki spalio…