kardano trumpinimas ir tarpines tekinimas

kardano trumpinimas ir tarpines tekinimas

reik pagalbos. kardanas yra nuo fordo, reduktorius mazdos. dydziai skirtingi. tai reik istekinti tokia tarpine: [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/241.1 35741.1…-=(1804529991](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/241.135741.1…-=(1804529991) kiek teko girdet, pilaitej senojoj yra tekintojas? gal kas dar ka zino? mat man reiks ne tik perejima istekinti, bet ir kardana sutrumpinti ant koordinaciniu stakliu. kas vilniuje tokius darbus atlieka?

negi nieks nesusidure su tokia problema? kur vilniuje galima tekinti ant koordinaciniu stakliu? kas vln perdarineja kardanus?

prekybos kardanais tau reikia?? DANILIŠKIŲ AUTOCENTRAS, UAB automobilių servisas Automobilių kėbulų remontas;Automobilių naudotos atsarginės dalys - prekyba;Automobilių remontas ir techninė priežiūra, autoservisai Įvairių automobilių remontas. Kėbulo, važiuoklės, variklio remontas. Kardaninių velenų restauravimas. Tekinimas, frezavimas, kiti nestandartiniai darbai. Sunkvežimių ir mikroautobusų naudotos dalys - mažmeninė prekyba. Vadina AUTOMOBILIŲ KIEMAS, DANILIŠKIŲ KIEMAS. Pir-Pen 08:00-17:00 [email protected] 4002 85 2551769

Stakles tinka bet kokios, viskas nuo meistro priklausys Taip Koordinatiniu tekinimo isvis nebuna, buna tik rankines, programines ir automatines MirktKuro aparatura arba Zalgiris dar kazka veikia? Daugiau nesu buves Vilniuj…

nu vo, sake padarys Cha chadaniliskes. ydomu kaip su kainomis? bet velgi problemos kyla. kokio ilgio daryt kardana? nelabai turiu galimybe nuvaryti automobili i ta servisa, nors matyt teks Nekaltas nes kardano ilgis baisiai svarbus. per trumpa padarysi, ishsiners kai kebulas i virsu pasoks. per ilga - kai kebulas zemyn - smugis i deze. ajajajai. speju butina nuvezti, atiduot viska kad imtu ir darytu… viras > aciu Alus

Aš panašų kardano perdaryma dariau , bet nieko netekinau . Nupjoviau ant staklių sierinį kardana 15cm. Ir isuzo panašiai, tada juos sutekinau pagal reikiama ilgi ir apvirinau.Be jokio balansavimo vaziuojant nieko nesijaučia . O i kokia tu čia konstruoji ? Esu nemažai daręs tokių gimdymų . I uaza fordo variklį , i m401 askonos ir pan.

nam na reikia sugiminiuot ford scorpio kardana su mazda reduktoriumi… nieko nesako turbut tas… varysiu i daniliskes apsiziureti. o poto masina vesiu. dar i pilaite uzleksiu… jei pilaitej padaro tai nereiks link trauku lekti.

Na ir kaip baigei savo problema su kardanu ? Tai vis dar nebaigei savo masiniuko ? As Daniliskese gana ilgai gyvenau Šypsena Tai netoli Traku Vokes .

Tik nepamirsk is balansuot kardano ŠypsenaJei nepadarys, tai kaune zinau kur daro…