Karaoke?

Karaoke?

A dainavot kada nors karaoke? Kaip ispudis? Ar kur klube, ar kompo pagalba(karaoke playeriu) namie balsa bandet?GeraiarBlogai

niekad nebandziau, bet tikrai labai noreciau, kur galiu pabandyti ??? Nekaltas

Paziurekit cia http://www.karaokegalaxy.com/

Carrot-Gėlė.labai labai aciu!

jau koks kaifas ta karaoke,kur idejai sedziu vat prie kompo ir dainuojuLabas

dar karta labai aciu!

kaip as anksciau nepagalvojau apie caroeke per kopma…ypac kai sedziu USA dabar ,tai tikrai tavo idetas saitas labai padejo,labai gerai atsipalaiduoti po darbu,beto ten ir lietuviskos ir rusiskos muzikos yra…zodziuGerai

cia vel as…wow ,net Joe Dassin radau,ar patinka tau jis?man tai labai!

tik nepagalvokit ,kad as crazy tiek zinuciu prirasiau,zinau LT miegat …bet va dar pridursiu,zodziu kartais visai netiketi dalykai padaro stebuklus(tema buvo apie karaoke,tai sorry jei ne i tema),bet stai vat tiek savo megiamu dainu ten suradau tame saite,bliamba vaikyste savo prisiminiau…ir Lietuva…ech…nu vsio tikrai baigiuLabas

Niu matai,labai malonu,kad patiko saitasGėlė
A Joe Dasenui irgi turiu nostalgija ,et francuzkai nemoku tai nedainavauNežinau. o ir angliskai mazai moku, bet danuoju. A labiausiai E.Presley"Love my tender"- labiausiai man pavyksta. Tai tiek ziniu.
P.S turiu gera drauge irgi Amerikoj(lietuve)Laimingas

…man tai geriauisiai sekesi sudainuoti M.Bajarskio "listje zgut",dar keleta kitu rusku dainu,nes melodijos kaskaip labai i krauja iauge,bet skaityti zodzius rusiskai sunkiai sekasi…

beje,lietuviskos dainos ten neturi karaokes,nera raidziu tik muzika,ar cia pas mane kompe tik taip?

Kazkada dainavau vienam konkurse Nekaltas Tiesiog keista, kai vienas dainuoja, o tu bandai ji pasivyt Cha cha Siaip visai smagu buvo, ant scenos uzlipau Cha chaŽvaigždė

Gaila, bet man neteko dalyvauti tokiame sou… Drovus

kai viena dainuoju…tai pradedu nusidainuot,o jei su žmogum,kuris dainingas…tai dar niekoŠypsena
kažką panašaus bandžiau…Nekaltas

dar neteko bandyti Ne tikiuos, dar teks, o tai visai norėčiau Nekaltas Taip

ir man neteko…Ne
bet gal ir nereikia - nebalsinga esu…Cha cha

niu reikes kada pabandyti kur nors…siaip visai noreciau…Nekaltas

bandziau visai fainaJuokiasi

Turejau namuose,apartura su karaoke sistema.Praejus kazkiek laiko visi isidrasino ir dainuodavo net tie,kurie gyvenime nebuvo net savo malonumui dainave.Linksmas ir geras dalykelis.Po to ,jau mikrofona,pasidalinti,ne taip ir paprasta budavoŠypsena,aisku vakareliu
metu,kai po kazkokio gerimo taures esi visiskai isitikines ir savo muzikiniais gabumais ,ir aktoriniais sugebejimais,ir pasisekimu.Is
tiesu labai geras laiko praleidimas.

teko rusijoje klubuose padainuoti, neblogas daiktas Šypsena ypac atsipalaidavus…