kankina nemiga

kankina nemiga

ka daryti Nekaltas akys stulpu, jei nueisiu miegoti zinau kad dar pora valandu neuzmigsiu Žliumbia gal kas patars kaip greiciau uzmigti…

stikline silto pieno nerelus migdomieji ir kokia nors neydomi knygaMirkt

Nezinau ka cia patarus!Nes jei zinociau tai jau pats miegociau dabarJuokiasi

Geriausiai tai grynas oras padedaNekaltas tik vartytis per pusnis nelabai norisiŠypsena

nekenciu silto pieno VeeeVeeeVeee ir skaitau tik idomias knygas Šypsena

ash ir nekenciu Mirkt bet uzmigt padeda Liežuvis tai skaityk idomias knigas sau iki ryto

ash ir nekenciu Mirkt bet uzmigt padeda Liežuvis tai skaityk idomias knigas sau iki ryto

[/quote]

skaityciau Nekaltas jei rytoj is ryto i paskaitas nereiktu Žliumbia

man nosies i lauka kisti nesinori NeNe nes ten salta Baisu o as labai salcio nemegstu…Nekaltas

Praeis…buna taip kartais… gal slegia kas?
Nors man jau kokie 7-8 menesiai nemiga… Kartais miegu, bet kad ramiai ir ilgai tai labai retai. Ir pripratau jau…
Padeda shilta vonia, butelka alaus (niu negerai as cia patariu…bet)…

Geras sexas visada padeda Taip, miegosi kaip kudikis Nekaltas

paskutinis variantas - varau i lova ir bandau uzmigti Nekaltas

LabasLabasLabasLabasLabasLabasLabas

ypatingai geras receptas nuo nemigos

Kita karta kai nemiga kankins prisimink Organine chemijaŠypsena Kiek pamenu antram ir treciam kurse labai veiksminga buvoŠypsena

Arba atlek padirbeti…t.y. pasedeti ir paziureti kaip as dirbu klube iki 4.00. Miegas garantuotas!!!!!!!!!Liežuvis

O keltis nesunku?Cha cha

kita karta isvis neisiu miegoti NeNe nes dabar akis vos nulaikau Pavargęs tuoj varysiu namo ir i lova Liežuvis

Namo, i lova. Noreciau! As tai i Panevezi. Pamiegosiu uz vairo

Pavargęs

turejau tokia pat problema. visa menesi naktim nemiegojau, vienu zodziu vos is nuo nemigos nenumiriau, o dabar susitvarke, reik daugiau fizinio kruvio, gerai issidukt. kaip man tai susitvarke nzn, bet greiciausiai meile ir mokslai kalti buvo…Flirtas