kane and lynch

kane and lynch

Siaip visai pakenciamas zaidimukas, tik bent jau is pradziu tai man nepatiko, kad reikia labai dideli kieki policininku saudyt, o draugelis viso banko ikaitus issaude… Manau jaunesnei zaideju auditorijai tai geli sukelt kokiu nors negeru minciu… nepaslaptis, kad dabartinis jaunimas “tupavotas” ir imlus tokiems dalykam… Siaip galima nuspet, kad velesniuose lygiuose, siu dvieju vaikinu pyktis nukryps pries blogiukus, bet visgi, pradzioje per daug smurto prie tvarkos sergetojus Cha cha

Tiesa, sakai Škotai. Keista, kad nebuvo uždraustas UK. Mėgsta jie labai imtis drastiškų priemonių su panašiais žaidimais.

*****as zaidimas Šypsena bent man tai jis toks lievas (ypac sita misija kur screene) kazko man pasirode paprastu paprasciausias hitmanas minus daug geru dalyku plius nauji skinai Cha cha ir dar kokia nesamone kad del sito game’o review’o (kur zmogus gal truputy perdaug bet pasake grina tiesa) atleido is darbo viena geriausiu (mano manymu) Gamespoto redaktoriu Jeff’a Gertsman’a Liūdnas(ajsku cia tik mano nuomone Mirkt)

Škotai, o tai SoF vaizdai negadina vaikų? Nekaltas

WRATH: na SOF gal daugiau KARINIS zaidimas. Ten veiksmas vyksta KAZKUR, o cia viskas vyksta “salia musu” t.y. mieste. Šypsena Sitas zaidimas arciau realybes, nei po pasauli lakstantis SOF usuocius Cha cha

SoF šaudai nusikaltėlius, kareivius, valstybės priešus, teroristus ir t.t., todėl kūrėjų ir visų kitų nuomone, tai nieko blogo, px kad žmonės. Įdomu būtų pamatyt koks kiltų sąmyšis, jei dabar pvz mūsų lietuvėlė išleistų šaudyklę kur reiktų šaudyt pvz amerikonus, jaučiu tarptautinis skandalas būtų, o jei išleistų kur reiktų šaudyt arabus, tai visiem px būtų.

jo kill arabs and get their oil! Juokiasi

o ne atleido jeff’a. BLET ****os. tai tik irodo koks loxiskas gamespot yra

nesuprantu, kam tada samdyti zhmogu, jei ji uzh jo gerai atlikta darba atleidzhia? juk jis padare tai, ko ish jo prashoma buvo. parashe recenzija, ir ja parashe taip, kaip jam atrode teisinga. na o gryzhtant prie zhaidimo. shaudyti kokius zombiu pulkais gal ir smagu, bet jau zhmones? gerai, tai mes darem GTA zhaidimuose. gal ir smagu, bet kas perdaug, tas nesveika. beje, ko labiausiai nekenchiu zhaidimuose, tai kai reikia zhudyti shunis.

Gta kad ir saudei i policija, bet ne tiek kiek cia, priedo ten galejai isvengt susidurimu Šypsena

nepanasu i “Starsky and Hutch” ? Nekaltas

"nepaslaptis, kad dabartinis jaunimas “tupavotas” " Gerai

man sitas game primena amerika - trenkti jaunuoliai uzsiperka amunicijos - nueina i mokykla ir puse jos istasko, poto pasaudo i mentus ir galiausiai patys nusisauna Veee Kvankt? stai tokie zaidima i tokias nesamones tik dar labiau paskatins Blogai