kandys siauteja vln

kandys siauteja vln

kandžei?

as tai nelabai suprantu ko taip ant tu mentu pykti. siandien sustabde del keliu mokesiu, poto dave pusti, o dar poto paklause ar turiu dokus mesai, sakau, kad nuosava ApkabinimasTai nei teisiu, nei technikines, nieko Apkabinimas

man tai irgi nesuprantama. jei kabina - tai visada buna uz ka. jei viskas ok - pasiziuri, palinki gero kelio… buvo pastabde bisken virsijanti ties tevyne, tai pasakiau kad pas vaika skubu (kedute gale), nes taip ir buvo - tai net nebaude, palinkejo gero kelio Cha cha jau norejau jiems is cili pica uzsakyti kad nuveztu Cha cha

mane be sviesu sustabde ir paleido, siaip pasneket norejo Šypsena

yessuz: o jie pajame kysi ir dingo i kita vieta … Gerai Cha cha

o manes jau metai nekabino Liežuvis

mane kabino paskutinį kart prieš 4 mėn už +25 Apkabinimas

o is baxuru kabino kas nors? Šypsena))

mane i savaite bent karta uzkliuna… ir dazniausiai nakti. Nes labai daug naktim vazinejuos… Bet dazniausiai pasibaigia trumpu pokalbiu, apie tai kur vaziuoju ir kodel… kartais bagazinej pasikuist praso…

Mane be sviesu sustabde vasara 12 h dienos autostradoj kai viskas matosi puikiai ir be tu sviesu. Baisiai zyzdami, kad jiem labai gyvenimas sunkus pasake, kad bauda bus 20 litu ir vel paminejo jog gyvenimas sunkus. As nesileidau i jokius gerinimus padeties, tai vargo su protokolo rasymu. Nu jopsikmat, taigi pasakytu, kad isijungciau tas sviesas ir gero kelio ir tegul varo girtu gaudyt. O cia 10 litu kysio zyzia mat is studento nutrest. Kita kart sustabdo autostradoj. Priejes net nepasisveikina ir pareikalauja dokumentu. Duodu. Netares nei zodzio dingsta i savo masina. Laukiu 15 minuciu nezinioje. Grizta, atiduoda dokumentus ir paleidzia. Tai irgi, bent paminetu kad laba diena, turim ta ir ta padaryt, prasom palaukt, aciu… nifiga. Neapsivercia liezuvis be 100 litu tarp dokumentu turbut. Kitas atvejis sustabdo mane mieste, matyt uzkliuvo tai, kad langai labai uzrasoje buvo. Pries vaziuodamas sedejau masinoj kelias valandas tai uzrasojo kaip reikalas. Nei labas nei kas nei kaip, paima dokus ir dingsta i savo masina. Grizta su alkotesteriu. Duoda pust. Paputus rezultato nerodo. Atiduoda dokumentus ir tokiu tonu per sukastus dantis visas susinervines: "Gero kelio Piktas Piktas Piktas" Va todel ant ju ir pyksta liaudis.

as irgi nelaikau, kiek baude, tiek buvo uzka Šypsena, o kysiu is principo neduodu Gerai

dirba savo darba Gerai

mes vakar draugo pana sekem kokia 1 nakties nes galvojom kad su kitu kazkokiu susitikti vaziuoja, ir is lempos sustabde dokumentus patikrint mano, o ta nuvaziavo ir neberadom Piktas kaip tycia turejo sugadinti reikalus

3opell - locator.lt Cha cha

paklauskit burned jis žino jų tikruosius veidus Cha cha

mane Trakuose pora kartu stabde nakti, klause is kur, paskui klausia ar geriau? Pasakiau NE, tai paklause kodel? Cha cha o siaip abu kartus paleido. Stabde dzipukas Šypsena

Kaune jei vaziuoji nakti,busi sustabdytas paliubomu Šypsena O nervuoja keliukai dazniausiai todel,kad is esmes jie dirba ant batono ,o ne kad priziuretu tvarka Piktas Is to seka,kad pasina ten kur kliovas didziausias,o ne avaringumas ar dar kazkas…

Vakar ir mane sustabdė +23 Užsispyręs

Aš tai visai ant jų nepykstu. Pas daug ką kažkoks durnas mąstymas. Jei darai kažką neleistino ir tave nubaudžia, tai policininkai jau blogi skaitos…Beje, prieš ~ savaitę tik pagalvojau, jog seniai stabdė mane, tai ant rytojaus ir pastabdė Cha cha Nuvažiavau iki turgaus ir pasirodo sustojau po ženklu. Po poros min grįžtu, sėdu važiuot ir žiūriu jau mosuoja su ranka, kad sustočiau. Jau mintyse pagalvojau, jog bus blogai, nes nei diržo, nei šviesų Šypsena Bet nieko, tik paaiškino jog ten stovėt negalima ir t.t., aš irgi nešokau ginčytis, tai tik pasakė, kad kitą kart taip nebūtų ir paleido, nors buvo nufotografavęs (su fotoaparatu stovėjo ir visus fotkino) ir galėjo tikrai nubaust. O Tobulas_Vyras, jei nepristato, tai paprašyk, kad prisistatytų, jei tau nuo to smagiau bus Šypsena Vieną naktį stovėjau su moto prie parko, privažiavo kriminalistai ir prašė parodyt dokumentus. Sakau parodykit savo pirmiau (nežymėta mašina buvo, tai ką gali žinot), tai parodė, prisistatė be jokių pykčių. Taigi kaip tu su jais, taip ir jie su tavim elgiasi