Kandidatų siūlymas į trečiąją moderatoriaus vietą

Kandidatų siūlymas į trečiąją moderatoriaus vietą

Kaip visiems gerai žinoma darbo čia yra nemažai, šiam klubui reikia mažiausiai tryjų moderatorių. Pasitraukus adagio, viena moderatorių kėdė pasidarė laisva. Norintys užimti šią laisvą vietą rašykite savo kandidatūras čia, galite siūlyti ir kitus kandidatus. Šalia parašykite savo nuomuonę, kodėl šį žmogų siūlote į šias pareigas.
Kandidatų siūlymai bus nutraukti ne anksčiau nei 09:21 21:00.

Pagarbiai
Klubo moderatoriai

Brooke Mirkt

na manau reiktu ir merginos,todel siulau greena…Gėlė

EuroGirl- siulau todel kad labaj fajna mergycka Gerai

hmm siulyceu izabella, ar kaip ten jos nick rashos, nes seip idomu su ja pakalbet, ir manyceu gerai mus visus prizhiuretu Mirkt

[quote]Negaliu patyleti ir turiu pareikshti savo nuomone.
[/quote]

HELEN

[quote]Uzh tai kad ji super universali ir gali dar daug nuveikti shitam merdinchiam klubelyje
[/quote]

HELEN

[quote]Uzh tai kad ji super universali ir gali dar daug nuveikti shitam merdinchiam klubelyje
[/quote]

[/quote]

na ash taip ir zhinpojau kad sedi ir stebi ish shalies…neimanoma tiek daug nuveikusiam zhmogeliui taip paprastai pasitraukti…Apkabinimas

[/quote]

na ash taip ir zhinpojau kad sedi ir stebi ish shalies…neimanoma tiek daug nuveikusiam zhmogeliui taip paprastai pasitraukti…Apkabinimas

[/quote]

Niekur ash nesitrauksiu, tai buvo lengvas reklaminis triukelis.
Dabar ash uzhsiimsiu privatu terorizmu ir kabinsiu visus isheiles ant gedos stulpo, kurie ka nors blogai apie mane pasakys (kaip tai dare vienas bangietis) Cha cha

As pakankamai kompetetingas ir netgi turiu sio darbo patirti

kas be ko, kad tinkamiausia esu aš JuokiasiJuokiasi

Mjau… Žvaigždė

geriau si karta isrenkam zmogu, kuris bangoj ilgiau negu metai Mirkt

na manau jau uzteko vieno pavyzdzio - adagio,kai isrinkot, nesenai sedinty bangoj zmogu… mano manymu dabar kai jau rinxit kita moderatoriu… rinkit is seniau sedinciu zmoniu… tas kuris zino gerai kluba,taisykles ir t.t.

[/quote]

Dabar ash uzhsiimsiu privatu terorizmu ir kabinsiu visus isheiles ant gedos stulpo, kurie ka nors blogai apie mane pasakys (kaip tai dare vienas bangietis) Cha cha

[/quote]

idomu kiek ilgai tempsi negaves bano…Nekaltas

[/quote]

[/quote]

Gerai

HELEN

[/quote]

[/quote]

[/quote]

[/quote]

Gerai

[/quote]

Jo perdaug jau cia prisidirbai…

Siulau Brooke - nes senbuve, ir manau tures ka nuveiktiTaip

Sorry, bet tokiu atveju - tu esi debilų debilas
Ignoruoju

metai cia nieko nereiskia

Palaikau Brooke’s kandidatūrą.
Taip

[/quote]

[/quote]

debilas…Nekaltas