Kaip visiems gerai žinoma darbo čia yra nemažai, šiam klubui reikia mažiausiai tryjų moderatorių. Pasitraukus adagio, viena moderatorių kėdė pasidarė laisva. Norintys užimti šią laisvą vietą rašykite savo kandidatūras čia, galite siūlyti ir kitus kandidatus. Šalia parašykite savo nuomuonę, kodėl šį žmogų siūlote į šias pareigas.
Kandidatų siūlymai bus nutraukti ne anksčiau nei 09:21 21:00.
na ash taip ir zhinpojau kad sedi ir stebi ish shalies…neimanoma tiek daug nuveikusiam zhmogeliui taip paprastai pasitraukti…
[/quote]
Niekur ash nesitrauksiu, tai buvo lengvas reklaminis triukelis.
Dabar ash uzhsiimsiu privatu terorizmu ir kabinsiu visus isheiles ant gedos stulpo, kurie ka nors blogai apie mane pasakys (kaip tai dare vienas bangietis)
na manau jau uzteko vieno pavyzdzio - adagio,kai isrinkot, nesenai sedinty bangoj zmogu… mano manymu dabar kai jau rinxit kita moderatoriu… rinkit is seniau sedinciu zmoniu… tas kuris zino gerai kluba,taisykles ir t.t.
na ash taip ir zhinpojau kad sedi ir stebi ish shalies…neimanoma tiek daug nuveikusiam zhmogeliui taip paprastai pasitraukti…
[/quote]
Dabar ash uzhsiimsiu privatu terorizmu ir kabinsiu visus isheiles ant gedos stulpo, kurie ka nors blogai apie mane pasakys (kaip tai dare vienas bangietis)
[/quote]