Kancia zinoti...

Kancia zinoti…

…kad ta vienintele yra salia(tame paciame mieste), o tu negali su ja susitikti.Zinoma,buna akimirku kaip tycia,kad visiskai uzimti esame,bet kuo toliau,tuo labiau norisi mesti viska velniop ir…Zinau,kad ne vienam taip buvo,tad klausiu - kaip susilaikyti nuo pagundos lekti,buti kartu su savo antraja puse ir uzmesti darbus?
Ar normalu jausti tokio pobudzio alki?Ar tai nevaro jumis is proto?:I

Varo…ir ne tik is proto…Aš nekaltas Aš nekaltas (nors liaudis sako, kad tam, jog iseitum is proto pirmiau reikia ji tureti…) Ir tai yra vienas nuostabiausiu dalyku…kai negali ramiai sedeti…kai mintis sukasi tik apie Ji/ja…ex… Pavydziu…

Na, cia jau kaip kam. Vat linkiu nesulaukti to momento, kai viskas uzknis. Uzknis, kad negali normaliai dirbti - nes ji trukdo. Uzknis, kad negali su ja matytis - nes darbai trukdo. Cia niurioji puseNustebęs

pagaliau siandien po daugiau kaip savaites pertraukos pamaciau savo vaikinuka Liežuvis susitikom tik valandelei… o to laukiau taip ilgai… Taip mes tai gyvename tame paciame mieste, mes vaikstome tomis paciomis gatvemis, bet atskirai Sudužusi širdis siandien mes buvom kartu Širdis tai buvo labai labai fainas vakaras, galbut del to, kad taip ilgai lauktas… Graži

Uzjauciu jus zmones-meiles vergai…ŠirdisCha chaLabas

Ziurek,kad pacios kokis gladiatorius y priverstine vergove nepaimtuMirktKietasGėlės

Cia tik pradzioje vienas be kito negalime, kol retai matomes, kol mazai laiko leidziam kartu, kol verda aistros, jausmai ir pan. Laikui begant viskas aprimsta, viskas i savo vietas sugrizta. Cia tik laikas gali padet Šypsena

bet kaip buna sunku tuo laikuNustebęs

simpatishka Liežuvis

zery nice Mirkt

grazhi Taip Gėlė

Ne

Simpatihska panele Girtas Laimingas Žvaigždė

tu cia kazkokia man ydomi ;|

Bučkis

enriko-palaco tai dar pasakyk kad tavo amerikoj grazesnes paneles Cha cha

Niam niam nice Girtas

glazi glazi

nais… Šypsena Gerai