kame beda?
sveiki,gal zinot kame beda gali buti,vakar ryte viskas veike normaliai,o vakare kai ijungiau tai pilkas ekranas sviecia kaip foto (foto is intiko,bet pas mane panasiai atrodo,tik kad pilka) ilgiau palaikius baltai pradeda sviest,garsai girdisi kai uzsikrauna kompas,bet nieko nerodo,dar is vidaus sklinda garsas toks kaip uodo zyzimas PC MSI GX620
Kazkas su ekrano inverteriu arba lempa. Jei jau zyzia.
as tai nesuprantu kaip mano HP DV6000 dar veikia be priekaistu… o cia pusnaujis ir jau pagedo…
Evio: visko pasitaiko. genda visa iranga ir nereikia cia stebetis labai. Ir intelio motinos sprogrineja ir MSI ir sudega perkaitus AMD procui (motina perkaista nuo proco, o ne pats procas ) ir net kokybiskas apple s*** sugeba isleisti i rinka (mirgantys ekranai). asmeniskai as su asusu pirmu net susigyvenau kai issiaiskinau jo gedimo apejima (naudoti ne 8x o 4x AGP jungti), o po to turetas S96Sj (intelio-asus’o) bei dabartinis acer’is veikia be priekaistu.
man regis, jeigu
tikrai niekuo dėtas nei inverteris, nei lempa. reikia mėginti atjungus hardą krautis iš lauko. Svečias - pirmas įtarimas.
o fyshkes nevertetu patikrint? nesenai taisiau toki nesiojama dvd grotuva, tai butent panasiai ekranas elgesi… diagnoze buvo: istrukes (nors labai nezenkliai) laidelis vienas is fyshkes kuri sujungia ekrano kushi su pagrindine plokste…
Pink: bet tai sake zmogus zyzia? Negali del sveciu zysti kompas nebent svecias labai ipatingas ir retas
As kai savo acer’i buvau nudrebes ant zemes, po tam tikro laiko imdavo baltuoti sviesiai vienas ekrano krastas. Tai garantinis keite visa ekrana.
Bet autorius lyg ir rašo, kad girdi kaip kompiuteris užsikrauna, sunku pasakyt ką jis turi omeny… Gal visų pirma tiesiog reikėtų pajungt išorinį monitorių? Nemanau, kad tai labai sunku padaryt Tuomet kažkiek susiaurės įtariamųjų ratas.
Man panaši problema kartojosi su ASUS A6. Besikraunant ties ta vieta, kur turėtų atsirasti Windows Welcome ekranas, vaizdas likdavo juodas arba kartais net iki to nedaėjus, ekranas papilkėdavo ir pasidalindavo į ~10 pilkesnių/baltesnių juostų. Nuolatinis restartavimas ir baterijos traukymas padėjo pasiekti, kad duotų safe mode funkciją ir leistų atkurti į ankstesnę žinomą gerą konfigūraciją. Po to kartojosi kelis kartus šita problema, bet dabar jau apie pusmetį ramu. Tfu tfu tfu.
smariau>turejau omenyje, kad girdziu welcome muzikyte,po to kaip skype isijungia,nu viskas veikia,tik nieko nematyt pirmadieni vest reiks i garantini,ten paziures,nes man ir atrodo kad kazkas su kontaktais gali buti,bet pats i vidu lyst negaliu
BYTWA: tai tau ir nereikia lysti - tau iskarto reikejo kreiptis i garantini ir laukti kol sutvarkys.
mane garantinis be kompo 1.5 mėn pralaikė(dell xps 1530). draugą 3mėn su dv6000. nejau jie taip gali elgtis ir neprivalo duoti pakaitinio laptopijaus? nes jei dabar sugestų laptopas, tai ižvis nuprotėčiau (darbas ir mokslai).
Mano irgi pralaike acer’i viena menesi. Bet as buvau ramus, nes kaip minejau, jis del mano kaltes sugedo. Siaip kiek teko kitus kompus nesti remontuoti, tai viskas uztrudavo apie 2 savaites (detaliu uzsakymas, atvaziavimas ir keitimas)
beda yra msi
nu va garantinis sutvarke tiksliau nebuvo ka tvarkyt
biosus atnaujino ir viskas