Kambariokė

Kambariokė

ka daryt,kai kambarioke naudojasi viskuo,ka tiknisigyji,pradedant shampoonais ir baigiant kojinem.uzhkniso!!!Kandao kai jai pasakai tai i akis,ji dura stumia,as nieko neemiau,as pati turiu,bliamba o viskas tik mazeja mazeja,tashes,spintos ishverstos(gal aukso iesko)??????atsibodoŽliumbia

nx tokia kambarioke. Kanda

Nebūtų neurotikė Liežuvis Turiu ir aš kambarioką… Patikėk problemų būna ir baisesnių Liežuvis

tai visada gali isheiti…

atsilygink tuom paciuNekaltas gal susipras?

gal gali ishsamiau?

???

Na dalybos taai px kai tu neturėsi jos paimsi Šypsena Tiesiog kartais nervina tas šnekėjimas ir baisus nesiskaitymas su kitais…

nu patikek pas mane ne geriau,ji parsiveda drauga,ir ka jie ten veikia man neidomu,taciau garsai klaikus,deja,mann to negalim,nes butas ishnuomu7otas ant vdraugo vardo.fe,ishvis jokios pagarbosPiktas

TaipTaipTaip

nieko nagaliu patarti nas givieniu vienas ir mna gieraiCha cha

susirask kitą kambariokę…

Susirask kitą kambariokė arba išsikelk pati TūsasŽvaigždėTūsas

siawbas Ne

Pradel kazka sakyt… Gal tada ir skleroze praeis, atsimins ka paemusNekaltas Bet taip meluot ir toliaw taip elgtis…Nekaltas Jei is pirmo karto nesuprato, gal pades N-tasis?

Gyvenimo tiesos Cha cha

Kaip visada pilna puikių idėjų Liežuvis Supranti kambariokas, kaip ir brolis ar sesuo, jais amžinai skundžiasi, bet ir be jų negali Šypsena

visada galima graziuoju susitarti Taip gal nemoki grieztai pasikalbeti, pasipliekti, kartais ir i uzpakaliukia ispirti GirtasCha cha

NeNEIMANOMA;JI TEN TOKIA VAZHAKE JAUCIASI;NES BUTAS ANT DRAUGO VARDOKandaUKA;RIMTAITaip

dabar jau ridikus(cia deficitas ju gauti)po ticharia,kai nematau rubalina.shakesKandaKanda