Kam turi skaudeti galva del kontraceptivu? jam ar
jai?
Cia aisku galima daug diskutuoti ir vienos nuomones turbut nebus. Bet vis del to - kas pagal Jusu nuomone turi rupintis kontraceptivais, kad mergina nepastotu - jis, ar ji
???
Abu.
Ir šiaip galėjai tuos klausimus sutalpint ir į vieną temą apie kontraceptines, o dar geriau - būtum paieškojęs per paiešką - tokių temų buvo tikrai ne viena dešimtis.
abu…jej mergina pastos gi kalti irgi bus abu
nera kada jeskoti. Klausymas pas mane iskylo cia ir dabar.
Mano nuomone tokia - kas panorejo - tas turi ir pasirupinti.
Jei mergina protinga - ji pati irgi turi mastyt. Aisku, jei ji neturi kitu interesu. Atvirkstiniu.
Abu.
labai jau keistas mastymas pas tamstele…tuomet bicai turi visad buti apsirupine gumytem nes amzinai nori? kur tada problema?
VienisasVilkas rašė:
peppi rašė:
abu…jej mergina pastos gi kalti irgi bus abuJei mergina protinga - ji pati irgi turi mastyt. Aisku, jei ji neturi kitu interesu. Atvirkstiniu.
as maniau, kad snekam apie kvailius…
peppi rašė:
VienisasVilkas rašė:
murrr rašė:
Abu.Ir šiaip galėjai tuos klausimus sutalpint ir į vieną temą apie kontraceptines, o dar geriau - būtum paieškojęs per paiešką - tokių temų buvo tikrai ne viena dešimtis.
Mano nuomone tokia - kas panorejo - tas turi ir pasirupinti.labai jau keistas mastymas pas tamstele…tuomet bicai turi visad buti apsirupine gumytem nes amzinai nori
? kur tada problema?
Pas rimta vyra gumyte visada yra - ir kiseneje ir masinos vaistineleje.
Bet klausymas ne apie tai.
tai apie ka tuomet su kazkuo susigincyjai
?
peppi rašė:
tai apie ka tuometsu kazkuo susigincyjai
?
Klausymas apie tai -kas turi rupuntis tuo dalyku?
VienisasVilkas rašė:
peppi rašė:
?
tai tipo kuris turetu is kisenes issitraukt gumyte? kuris labiau nori? paaiskink man-tupicai…jei turi abu apsisaugojimo priemones, kas tada?
VienisasVilkas rašė:
Cia aisku galima daug diskutuoti ir vienos nuomones turbut nebus. Bet vis del to - kas pagal Jusu nuomone turi rupintis kontraceptivais, kad mergina nepastotu - jis, ar ji
???
Geriausiai tai abiem apsirupint - atsarga gedos nedaro
peppi rašė:
VienisasVilkas rašė:
peppi rašė:
?
tai tipo kuris turetu is kisenes issitraukt gumyte? kuris labiau nori?
paaiskink man-tupicai…jei turi abu apsisaugojimo priemones, kas tada?
Manau, kad reikia pagalvot - kas labiausiai nukentes, jei nepasirupins.
Bet vyras turi likti dzentlmenu, jei jie abu turi.))
Na o jai ji turi tabletes - tai jos priemone malonesne.
VienisasVilkas rašė:
Mano nuomone tokia - kas panorejo - tas turi ir pasirupinti.
mazdaug tik vienas zmogus rodo iniciatyva seksui, o kitas per prievarta pasiraso
Abu nes manyciau abu zmones nori to…
VienisasVilkas rašė:
peppi rašė:
VienisasVilkas rašė:
peppi rašė:
?
tai tipo kuris turetu is kisenes issitraukt gumyte? kuris labiau nori?
paaiskink man-tupicai…jei turi abu apsisaugojimo priemones, kas tada?
Manau, kad reikia pagalvot - kas labiausiai nukentes, jei nepasirupins.
Bet vyras turi likti dzentlmenu, jei jie abu turi.))
Na o jai ji turi tabletes - tai jos priemone malonesne.
jaunuoli visada pastojimo atveju labiau nukencia mergina ypac jei vyras shvancastaip kad jei gerbi moteri ir tau brangi jos sveikata tai privalai tuo rupintis.As saviskei kontraceptikus perku ir nuo to jokio diskomforto nejauciu nes mum abiem gumytes
Jei gumytes - kiekvienas turi tureti, nors mano many vaikinui privaloma del visa ko. (kaip saket - protingas vyras ir kishenej ir mashinoj tures - tiesa). O kaip del tabliechiu ir kitu kontraceptiku - manau, butu sazhininga tai daryti per puse.
murrr rašė:
Abu.Ir šiaip galėjai tuos klausimus sutalpint ir į vieną temą apie kontraceptines, o dar geriau - būtum paieškojęs per paiešką - tokių temų buvo tikrai ne viena dešimtis.