Kam turi skaudeti galva del kontraceptivu? jam ar jai?

Kam turi skaudeti galva del kontraceptivu? Vyras jam ar Moteris jai?

Cia aisku galima daug diskutuoti ir vienos nuomones turbut nebus. Bet vis del to - kas pagal Jusu nuomone turi rupintis kontraceptivais, kad mergina nepastotu - jisVyras, ar jiMoteris???

Abu.

Ir šiaip galėjai tuos klausimus sutalpint ir į vieną temą apie kontraceptines, o dar geriau - būtum paieškojęs per paiešką - tokių temų buvo tikrai ne viena dešimtis.

abu…jej mergina pastos gi kalti irgi bus abuMirkt

nera kada jeskoti. Klausymas pas mane iskylo cia ir dabar.Šypsena
Mano nuomone tokia - kas panorejo - tas turi ir pasirupinti.Cha cha

Jei mergina protinga - ji pati irgi turi mastyt. Aisku, jei ji neturi kitu interesu. Atvirkstiniu.Mirkt

Abu.

labai jau keistas mastymas pas tamstele…tuomet bicai turi visad buti apsirupine gumytem nes amzinai noriJuokiasi? kur tada problema?

as maniau, kad snekam apie kvailius…Nekaltas

Pas rimta vyra gumyte visada yra - ir kiseneje ir masinos vaistineleje.
Bet klausymas ne apie tai.Šypsena

tai apie ka tuometJuokiasi su kazkuo susigincyjaiCha cha?

Klausymas apie tai -kas turi rupuntis tuo dalyku?Cha cha

tai tipo kuris turetu is kisenes issitraukt gumyte? kuris labiau nori?Juokiasi paaiskink man-tupicai…jei turi abu apsisaugojimo priemones, kas tada?

Geriausiai tai abiem apsirupint - atsarga gedos nedaro Gerai

Manau, kad reikia pagalvot - kas labiausiai nukentes, jei nepasirupins.Cha cha
Bet vyras turi likti dzentlmenu, jei jie abu turi.))
Na o jai ji turi tabletes - tai jos priemone malonesne.Cha chaGerai

mazdaug tik vienas zmogus rodo iniciatyva seksui, o kitas per prievarta pasiraso Cha cha

Abu nes manyciau abu zmones nori to… Šypsena

jaunuoli visada pastojimo atveju labiau nukencia mergina ypac jei vyras shvancasNetaip kad jei gerbi moteri ir tau brangi jos sveikata tai privalai tuo rupintis.As saviskei kontraceptikus perku ir nuo to jokio diskomforto nejauciu nes mum abiem gumytesBlogai

Jei gumytes - kiekvienas turi tureti, nors mano many vaikinui privaloma del visa ko. (kaip saket - protingas vyras ir kishenej ir mashinoj tures - tiesa). O kaip del tabliechiu ir kitu kontraceptiku - manau, butu sazhininga tai daryti per puse.

TaipTaip