kam truksta inciatyvos ?

kam truksta inciatyvos ?

Vaikinams ar merginoms?

Jei prieini ir mergina atsisako tai eik prie kitos kol rasi arba kol nusibos … rodyt inciatyva =-DD
O jei mergina sedi ir niekur neina tai vel kalti vaikinai kad niekur nekviecia cia nerodo inciatyvos …
ties kuria vieta man kertasi logika?

Kam truksta inciatyvos ? kol buvot jaunos buvo dauk kurie jums rode demesi … tai amziui problema ? tapot vyresnes "protingesnes" pasigendat demesio tai del to vaikinai neturi inciatyvos? o gal per daug priptatot prie demesio ir dabar nemokat pacios jo rodyt =-DD arba dar kitaip tarent palaukit kol jums bus 30 metu ir sakykyt kur vyyyrai kur jusu inciatyvaaa =-)))

ziurek neissisemk per viena diena

Nieko nieko, tegu raso zmogusMirkt

Dar pora temu ir vfsio =-DD neina cia neikas i pasimatyma bbd sedekit toliau Vilnius Kaunas suudas gaunas =-DD

[quote]

Vaikinams ar merginoms?

Jei prieini ir mergina atsisako tai eik prie kitos kol rasi arba kol nusibos … rodyt inciatyva =-DD
O jei mergina sedi ir niekur neina tai vel kalti vaikinai kad niekur nekviecia cia nerodo inciatyvos …
ties kuria vieta man kertasi logika?

Kam truksta inciatyvos ? kol buvot jaunos buvo dauk kurie jums rode demesi … tai amziui problema ? tapot vyresnes "protingesnes" pasigendat demesio tai del to vaikinai neturi inciatyvos? o gal per daug priptatot prie demesio ir dabar nemokat pacios jo rodyt =-DD arba dar kitaip tarent palaukit kol jums bus 30 metu ir sakykyt kur vyyyrai kur jusu inciatyvaaa =-)))

[/quote]

kas tau atsitiko kam tokia is taves iniciatyva kas tau nutiko is kur pas tave tiek energijos
nors siaip keliu pustusti alaus buteli uz tavo iniciatyva pirmyn

dar neatsibodo ???

o tu kai ciulpi vaikinui byybbyy klausi ar jam patinka ?

=-DDDDD krc neturi tu ka man paskyt ir krc nei as nei tu nieko bendrom neturim taip kad nx nelyysk i akis zertva

Skaitau mes gyvename lygiu lyciu saly.Ir as pritariu,jei pirma iniciatyva paroditu mergyna tik ji turetu buti paslaptingesne nei vaikynas.

Skaitau mes gyvename lygiu lyciu saly.Ir as pritariu,jei pirma iniciatyva paroditu mergyna tik ji turetu buti paslaptingesne nei vaikynas.

say "no" to drugs