Kam sunkiau istarti "atsiprašau"? Tevam, broliu, ar draugam?
Jei tenka kazka padaryti blogai uz ka poto reik atsiprasyti, ko butu sunkiau paprasyti atleist? Man pvz labai sunku atsiprasyti Tevu… nzn kodel bet taip yra…
saves…
ash tevu neatsiprasineju, jie jau piprato
patarciau atsiprasyt, nes paskui gali visa gyvenima gailetis…
nzn, jei klystu, pasakau bet kam
nemanau, jie manes ir neatsipras!
tevam ir sesei
Pritariu abu kartus
o tu isitikinus kad jie turi uz ka?
GAl tėvams…
o gal ir ne…
visu 100%
nemanau, jie manes ir neatsipras! o tu isitikinus kad jie turi uz ka? visu 100% dar karta pagalvok… nes gali but kaip man… o to tai tau tikrai nelinkeciau…
o tu isitikinus kad jie turi uz ka? visu 100% dar karta pagalvok… nes gali but kaip man… o to tai tau tikrai nelinkeciau… tu verti mane pasiteirauti, kas tau buvo?
dar karta pagalvok… nes gali but kaip man… o to tai tau tikrai nelinkeciau… tu verti mane pasiteirauti, kas tau buvo? tai, kad as per velai suvokiau tai, kas turejau visalaik suprast…
tu verti mane pasiteirauti, kas tau buvo? tai, kad as per velai suvokiau tai, kas turejau visalaik suprast… nu tj prie esmes, ka?
tai, kad as per velai suvokiau tai, kas turejau visalaik suprast… nu tj prie esmes, ka? taigi tu jau miegot eini.
nu tj prie esmes, ka? taigi tu jau miegot eini. nu einu, bet ryt paskaitysiu
dar karta pagalvok… nes gali but kaip man… o to tai tau tikrai nelinkeciau… tu verti mane pasiteirauti, kas tau buvo? tai, kad as per velai suvokiau tai, kas turejau visalaik suprast… nu tj prie esmes, ka? taigi tu jau miegot eini. nu einu, bet ryt paskaitysiu NE.