kam reikia parktorniku?
lupt nx juos ir i ju vieta drl
galvoji tokiu antgaliu sunku gaut? paliubomu ikisus paprasta atviortke issuktum
nori parduoti,kol vagys uz tave ju nepardave? EDITA: ai cia sesurity
kazi nuo audi ****ina juos, kazkaip nesmagu butu kai nunestu visa lupa su 4 parkais
kam reik, tie patys issiims. viena vakara apziures, kita jau su irankiais privaziuos
jei cia butu aukso luitas prisuktas, tai nupistu lengvai, bet kai aplink kiemuose stovi daxuja tu simioru be jokiu apsaugu, tai nx jiem mano vogt? isukt galima toki ****a, bet pasipist reikes o siaip ka cia veltis i diskusijas, per ziema is ikso 2 kartus nunese veidrodzius mano kiema
mano tikrai butu irgi nuneshe, bet svaru ramu…visi mano simiorai buvo apsaugoti taip, arba dar “agresyviau”
nemanau, kad labai gilinsis patamsy prisukta ar ne, lups, nulus ir paliks apdraskyta, dar specialiai apgadins masina is nervu nueidami
rchpepper, negalvok kad debilai visiski lupa paciam teko artimai bendrauti su masinvagiais, tai zinau kaip jie masto
labai svarbu vieta, ir apsauga
o kaip veidrodžius saugai, užlenki?
peper>is kur zinai apie vagiu elgesi ir psichologija…jei lups ir neislups,tai tyliai eis ieskot kur issilups,o ne gais laika ar juo labiau triuskmaus begadindami masina
peperis melkas ir nesabrazajet kaip vyksta
beje, kas galvoja kad dazymas nelabai skiriasi nuo plionkes, atkreipkit demesi i fotke kuria imeciau pirmam poste. Matosi koks pavirsius grubus-reljefinis, o nudazius pavirsius buna lygus-taip prarandama dalis grozio. dr002, teisingai kalba, parktronikus ne tik tarciokai vogia… torcius aisku gali palikt savo nepasitenkinimo “rasteli” ant masinos, bet vagis, kuriu daugiausiai ir lupa parktronikus tai nelabai darys nesamones… nes uz viska reikia atsakyt, o ka zinai kas taves uz kampo laukia… gal operatyvininkai :
nezinau kas ten ka vogia, bet vienam pazystamui kai mage pavoge, tai dar ir per sona su kazkuo perbrauke. su sitais parkais gal kitaip, nes cia vienas is kito vogia ir paskuj vel perka is to paties, uzburtas 7er savininku ratas