Kam klausytis muzikos jeigu nieko nesupranti....

Kam klausytis muzikos jeigu nieko nesupranti…

Daugelis mano draugu klausosi angliskos arba vokiskos muzikos, bet tai kam jos klausytis jeigu dainos esmes nesupranti, o kai pasiulai wien fonograma pasiklausyti tai neidomu…

Muzikos esme [bent jau man] - tikrai ne zodziai Nekaltas

Tai gerai, bet tada galima klausytis fonogramos… o jiems nepatinka fonograma

o kas tada? Nekaltasvisada maniau, kad esme visumoje Nekaltas

Butent visuma, ta prasme man zodziu prasme tikrai nera ypatingai svarbi. Nu bent jau man gali ir visiskas nesamones dainuot [jeigu nesuprantama kalba Drovus Cha cha], bet esme tame, kaip visa tai skamba! LaimingasNors, aisku, buna lb miela suzinot, kad grazios dainos ir zodziai grazius dalykus reiskia Laimingas

Kaip jiems nzn, bet man daug gerew skamba muzika su zodziais, netgi jei as ju nesuprantu Cha cha

tam yra visokie žodynėliai ir pan. Man patinkančias dainas išsiverčiu - tuomet jos man dar labiau ima patikti. Taip kad ar muzikoje žodžiai užima didelę reikšmę yra diskutuotinas dalykas: daugelis iš mūsų mėgstame klausyti muziką ir be žodžių.

na as asmenishkai tai suprantu ir anglu ir vokiechiu kalba Šypsena

Tai aš ir klausau anglišką ir vokišką muziką todėl, kad suprantu Liežuvis.

o as manau, kad zodziai ir muzika turi sudaryti tam tikra harmonija…

Aš klausau tik anglišką muziką, nes kažką suprantu. ;>>

o nx isvis gyvent? Nekaltas

tai gal jau tegu pradeda anglu kalbos mokintis.

nu man ne vien zodziuose esme kartais pasidomiu ka reiskia,kartais zinau ka reiskia…ai krc Kietas

keista, na nebent tau patinka tuc tuc… Nekaltas

Labai mazas klausytoju procentas gilinasi i dainu esme. Is tiesu muzika reikalinga tam, kad teikti malonuma zmonem, kaip ir bet kokia kita meno rusis. O kaip suprasi ta muzika: ar klausydamasis zodziu, ar melodijos, ar ko kito dar, tai jau tavo reikalas.

muzika yra muzika, joje gali buti , gali ir nebuti zodziu… daina kas kita, tai zodziu ir muzikos simbioze… taigi kodel nepasiklausius muzikos ? Girtas

As klausau prancuziskos muzikos … na ir tikrai kolkas nesupratu visu tekstu… svarbiausia , kad melodija graziai skamba su zodziais Juokiasi

tegul naudojasi nesiojamais zodyneliais.