Kalyte..ir klausimas moterims

Kalyte…ir klausimas moterims

Mielos moterys ir paneles,atsakykite man i viena klausimeli:jei jusu brangus ir mylimas zmogeliukas is meiles pavadintu jus kalyte arba suc`ka,ne kale arba suka,o butent taip…svelniai…ar jus tai labai zeistu?ar labai pyktumet ant jo uz tai?m? Nekaltas buciau dekingas uz atsakyma Drovus

nevadintu taip Nearba jam baigtusi blogai Taip Juokiasi Cha cha

Tai jau tamsta turbūt antausį nuo savo mergelės už tokius žodžius gavai, kad nuomonių klausinėji Juokiasi

Mda…o man tai atrodo taip shvelnu Nekaltas Cha cha

Man tai isgirst is JO lupu, auksciausias ivertinimas. Jis tai taria taip didziuodamasis!

Na reiktu pabandyt pavadint kuiliuku…ne kuiliu,kad neisizeistu…brr,kokia merzastis…kalyte…ziebk tu jam kur ten jo smegenys,kinologas-veterinorius…a lot sexo metu nepraso?Tai but jau nuoroda i diagnoze

Aha… Lojimas sekso metu… jooo NekaltasO jeigu pavadina vištyte, tai tadum sekso metu kudakuot reikia? Drovus Cha cha

mane vadina kalaiciu, arba kaliu…paprastai

žinok, čia tas pats kaip vyruką gaideliu , kuileliu, arba jaučiarūreliu pavadintum Cha cha

esli suka ne zachocet, to sobaka ne zaskocet Kietas

galėjai ir lietuviškai, patarlė labai naudojama suvalkijoje Jeigu kalė nenorės, šuo nelips. Taip

sakai, suvalkijoj net kales taupo? Nekaltas Nekaltas Nekaltas

Kai mane vadina kale arba sūka aš nepykstu Ne,o kai kalyte ar pan.,savo išlavinta uosle, užuodžiu kląstą Taip

Juokiasi Juokiasi JuokiasiSupersuper GeraiO jei rimtai, tai nelabai svarbu kokiais žodžiais vadinama, svarbiausia - su kokiais jausmais, su kokia intonacija tai daroma Šypsena Nors bijau užpykdyti moteriškos lyties atstoves, tačiau prisipažinsiu, kad man yra tekę pavadinti ir žiurkyte, ir kekšyte… Drovus Dviejų žmonių pasaulėlis - tai atskira valstybė, kurioje, jei vyrauja abipusė pagarba bei pasitikėjimas, leidžiama labai daug Mirkt

tu žinoma ,dėl to ,nė kiek nepyksti Ne,bet jei pagranduku pavadintų turbūt įsižeistum Taip

nz as ne is suvalkijos, kai sveciavaus ten vienas dede auklejo savo atzala, tai ir posaki girdejau. bet jie viska taupo, nenustebciau jei ir kalę… Taip

nepykstu - esu kales vyras Tūsas

sukensina - pazistu… sukenmuza - pirma kart girdziu… ar tik nebusi ko sumaises? Nekaltas Nekaltas Nekaltas

na ir problemas gvildenat Juokiasikaip nepavadinsi taip nepagadinsi Juokiasi Juokiasi