Kalyte…ir klausimas moterims
Mielos moterys ir paneles,atsakykite man i viena klausimeli:jei jusu brangus ir mylimas zmogeliukas is meiles pavadintu jus kalyte arba suc`ka,ne kale arba suka,o butent taip…svelniai…ar jus tai labai zeistu?ar labai pyktumet ant jo uz tai?m? buciau dekingas uz atsakyma
nevadintu taip arba jam baigtusi blogai
Tai jau tamsta turbūt antausį nuo savo mergelės už tokius žodžius gavai, kad nuomonių klausinėji
Mda…o man tai atrodo taip shvelnu
Man tai isgirst is JO lupu, auksciausias ivertinimas. Jis tai taria taip didziuodamasis!
Na reiktu pabandyt pavadint kuiliuku…ne kuiliu,kad neisizeistu…brr,kokia merzastis…kalyte…ziebk tu jam kur ten jo smegenys,kinologas-veterinorius…a lot sexo metu nepraso?Tai but jau nuoroda i diagnoze
Aha… Lojimas sekso metu… jooo O jeigu pavadina vištyte, tai tadum sekso metu kudakuot reikia?
mane vadina kalaiciu, arba kaliu…paprastai
žinok, čia tas pats kaip vyruką gaideliu , kuileliu, arba jaučiarūreliu pavadintum
esli suka ne zachocet, to sobaka ne zaskocet
galėjai ir lietuviškai, patarlė labai naudojama suvalkijoje Jeigu kalė nenorės, šuo nelips.
sakai, suvalkijoj net kales taupo?
Kai mane vadina kale arba sūka aš nepykstu ,o kai kalyte ar pan.,savo išlavinta uosle, užuodžiu kląstą
Supersuper
O jei rimtai, tai nelabai svarbu kokiais žodžiais vadinama, svarbiausia - su kokiais jausmais, su kokia intonacija tai daroma
Nors bijau užpykdyti moteriškos lyties atstoves, tačiau prisipažinsiu, kad man yra tekę pavadinti ir žiurkyte, ir kekšyte…
Dviejų žmonių pasaulėlis - tai atskira valstybė, kurioje, jei vyrauja abipusė pagarba bei pasitikėjimas, leidžiama labai daug
tu žinoma ,dėl to ,nė kiek nepyksti ,bet jei pagranduku pavadintų turbūt įsižeistum
nz as ne is suvalkijos, kai sveciavaus ten vienas dede auklejo savo atzala, tai ir posaki girdejau. bet jie viska taupo, nenustebciau jei ir kalę…
nepykstu - esu kales vyras
sukensina - pazistu… sukenmuza - pirma kart girdziu… ar tik nebusi ko sumaises?
na ir problemas gvildenat kaip nepavadinsi taip nepagadinsi