Kaltosios, turit shansa vel tapt "nekaltomis"

Kaltosios, turit shansa vel tapt "nekaltomis"

pirmas kartas visada lieka PIRMU kartu. gali atstatinet neatstatinejes, o jau nebebus kaip buve… ta prasme fiziologiskai - taip, o va psichologiskai… jau nebe…

Jooooo, dalykas Cha cha Cha cha Cha cha

Dominyka rašė:

pirmas kartas visada lieka PIRMU kartu. gali atstatinet neatstatinejes, o jau nebebus kaip buve… ta prasme fiziologiskai - taip, o va psichologiskai… jau nebe…

Psichologishkai - tau, o kaip tam kuris su tavim pirma karta? Aš nekaltas

siaip tai, moteris kiekviena karta gali buti nekalta, jai reikia tik to panoreti.
nekaltybe - psichologine busena.

o jei man negerai, nostalgija apemus, apie tikraji pirma karta galvoju, tai galvoji, jog bus gerai tam kuris su manim?Aš nekaltas

Ja ja,pasinaudosim Cha cha .

Dominyka rašė:

o jei man negerai, nostalgija apemus, apie tikraji pirma karta galvoju, tai galvoji, jog bus gerai tam kuris su manim?Aš nekaltas

Matau tu Dominyka, ne mano klienteSudužusi širdis…o gaila Liūdna

xixixi

J.M. rašė:

siaip tai, moteris kiekviena karta gali buti nekalta, jai reikia tik to panoreti.
nekaltybe - psichologine busena.

Tai kad ieshkantiems nekaltos, tavo psichologines busenos neuzteks Liežuvis

Nu tu blemba…lyg be to gyvent butu neimanoma Cha cha Kam svaistyt $ kazkokiaj durnystej?A nepagalvojot,kodel duota tik viena galimybe pirmam kartui?Niu jei taip sukurti mes,tai kam da keist kazka? Mirkt

PoSiTiVe rašė:

<…>Kam svaistyt $ kazkokiaj durnystej<…>

Vat as irgi sakau - nueikit i artimiausia garaza ir dede Petras uz pora buteliu alaus padarys Jumi ta nesudetinga operacija - sumazgys keleta plaukeliu reikiamose vietose, ir viskas gausis naturaliai.

Vat tas argumentas nerimtas,bo vyrelis gali buti buves klientas Cha chaCha chaCha cha
niekamnesakyk rašė:

Na kad ir sugalvojai pvz. baigti darba viesnamyje, - atstatei kaip buvo.
Vat pagrindinis argumentas busimam vyrui,kad tokio darbo nedirbai. Liežuvis