Kalnapilio zaidimas: kokiu skaiciuku jau pavyko rasti?

Kalnapilio zaidimas: kokiu skaiciuku jau pavyko rasti?

Turiu "Nokia 0". Idomu, kokie bus reciausi?

as nokia 2 turiu

nedaug tikrai buna tu skaichiukku palyginus
jau turiu 8 2 1 0
sako sunkiausia (beveik neimanoma :} ) rast 6 ir 5, nu gal dar 3

visus turiu isskyrus 3

Turiu 2, 1, kalnapilis 1902Šypsena Einu alaus i Lukoil’'a Alus

As turiu NOKIA5 ir NOKIA0. Tikriausiai bus reciausias 3, nes daug mobilkiu susideda,o cia juk tik zaidimas…

REGIS_ rašė:

visus turiu isskyrus 3

Tai bek pasiimti telefono, o gal ir ne vieno… Cha chaCha chaCha cha

Man tai sekesi palygint. Ish kokiu 10 bonku tik 2 kamshteliai tushti. Gaila, kad neduoda nokios 8210. Jau gauchiau telefona. garantuoju, kad 3 ir 5 nerasim niekaip. Sekmes visiems… Šypsena

Fainai jus cia i GSM foruma rasinejat apie Kalnapilio kamstukus…:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Nokia1 ir Nokia2 ar Nokia3(nepamenu)

2 pliurpis:

Na, man irgi ish pradzhiu keistoka pasirode, kai pamachiau shita tema, bet po to lyg ir izhvelgiau kazhkoki netiesiogini ryshi su forumu… Šypsena

Laimingas busi bet kokiu atveju - atsigeres gero alaus Cha cha

ta apatine foto Gerai Cha cha

beveik tox pats kaip ir ash tau buvau padares Mirkt

<Shape> O ka gi daryt jei man Sierros patinka? Naujesniu modeliu sierru nera- tik iki 92m Mirkt

<Uptempo> Jop nuo kadziaus bamperis Šypsena Vienas labiau man patikusiu bamperiu Mirkt

priekinis bamperis nuo raudono kadziaus???

kiekvienas myli savo automobili ir ji grazina…o ne svajoja apie lambordzini ir kaip ant jos des 22coliu ratus,spoilerius ir t.t.

Šypsena

Nu seip tai idomiai cai tu nusprendei . Sakai svajone butu sena pavargusia siera apkarstyt bling blingais , bamperiais dideliais ir duris uzspakliuot. As tai manau geriau tada jeigu finansai pagereja geriau ne sena masina grazinti ,o nusipirkti naujesne ir svajoti apie jos grazinima Šypsena va kur butu svajone. Ar tu tiesog norejai parodyti kad ru irgi si ta moki ant photoshop?