KALNAPILIO sekme olimpiadoje

KALNAPILIO sekme olimpiadoje Cha cha Girtas

Brangus tautieciai, tikriausiai dauguma jau jusu girdejo, apie Kalnapilio sekme tarptautineje alaus olimpiadoje.
Kalnapilio Original ir Kalnapilio 7*30 gavo aukso medalius savo kategorijose, kai tuo tarpu kitos Lietuvos alaus daryklos (tarp ju ir jusu numyletinis Svyturys) nelaimejo nieko. Tai daug sako apie Kalnapilio pazanga alaus daryme.

Kas tai? Ka galetumete dabar atsakyti, i si tarptautini pripazinima? Ar uzuodziate nauja lyderi Lietuvos alaus rinkoje Cha cha Mirkt

I sweikatyte wisi Alus Gerai

Neveltui 7.30 pliumpiu Cha cha
Sveikinimai Kalnapiliui - TauruiMirkt

dziaugiuos budamas lietuviu, tik geriausiasAlus pasaulyjeCha chaGerai

nu zmones, ar tai ne jiega? lietuvos alus geriausias pasaulyje, ir dar 2-ose kategorijose Kietas (panewezio Alus Liežuvis )
taigis, kai losia pvz. lietuvos rytas ar zalgiris, tai xiebra rekia uz vienus ar kitus, o kai laimejo europos cempionata, ar kam buwo idomu, is kurios komandos kas Cha cha

taigis, pasidziaukim Kalnapiliu, kas is pnwz, galim nedideli meetuka suorganizuot, paskanaut Alus

Sveikinimai “Kalnapiliui” !!!Gerai Ypač “7.30”-iš 180 rūšių!!!
O ką aš tau sakiau,Miguel?MirktLaimingas
Mes nugalėjom !!!!!!!!!Tūsas

na čia su ta olimpiada tai įdomių istorijų žinauKietas ypač kai Švyturys laimėjo…Cha cha bet nesitiki kad ir Kalnapilis kitokiu būdu laimėjo…anyway nesvarbu, svarbu juk auksas ar ne?Kietas

mes nugalejom aduvancik Apkabinimas
turbut cia patys arsiausi Kalnapilio salininkai buwom Kietas

p.s. paragaukit gerai atsaldyto Kalnapilis Original
nieko skanesnio nesu ragaves Niam niam

Miguel,VICTORY TaipTūsasMirkt
Esu paragavusi Alus,patikėk…AlusTūsasGirtasMirkt

Na Alus lyderio neuzuodziu, nes pas mumis lyderiu tampa tas, kuris vasara geresni zaidima pasiulo…Cha cha

sutinku! bet vistiek dazniausia tai svyturis, utenos & kalnapis

Aš visom keturiom už Kalnapilį
TūsasTaipAlusŠypsena

laimejo bet amerikoi dar nemaciau7.30Piktas

Tai,blyn,neveža į Ameriką,taip suprast?ApakęsNežinauNustebęs

tai turbut kad neweza Nekaltas

o Svyturys keliauja.Nekaltas

Ir Utenos seniai veža į Ameriką
Taip Tai kame reikalas su Kalnapiliu?ApakęsNekaltasDrovus

toli Kalnapiliui iki Svyturio…
Juokiasi

o kas cia per olimpiada? gal kas galite pameteti oficialu http://www su pficialiais rezultatais?

Na,kam Tu mane erzini?Juk matei,kad aukso medaliai būtent jam !!!TaipLaimingas