kaip manote,kaledos-simboline ar komercine svente?O kaledu dovana turetu buti maza,jauki smulkmena ar didelis brangus pirkinys?Kokiu dovanu patys prasot Kaledu Senelio?
Komerciškai simbolinė.
Dovana gali būt ir maža bei pigi, arba didelė ir brangi. Doavana turi patikti tam žmogui, būti originali, galbūt praktiška, ir šiaip kiekvienam skirtinga dovana tinka
dar neturiu nei vienos dovanos. nelaukiu, nejaučiu kalėdų šiemet. Ir viskas dėl to, kad dar pati neturiu niekam dovanų. Pati nieko nenoriu. Užsikasčiau iš tų bėdų po sniegu, bet kad jo nėra. Nors aš jo ir nemėgstu. Wa man
Nu aš tai stengiuosi, kad ji būtų simbolinė, o ne komercinė šventė…Net tėtę priverčiau šiemet nupirkt tikrą eglutę, o ne dirbtinę O dovanas kas kaip nori taip perka.Aš pvz. šiemet perku mielų smulkmenų ir dar savo rankų darbo dovaną pridėsiu…
Tik gaila, kad sniego nerasta…Oras pavasarinis.
man kelia labai didelį stresą visos tos dovanos, paskutinį kart kai kažką dovanojau tai gal 11kos metų kažką mamai per valentino dieną, ten kažkas simboliško tiesiog buvo… bet šiaip negaliu dovanoti, labai nemalonu, ir nežinia ar žmogus ims ir neįsižeis nuo tokios dovanos. nekenčiu tų dovanojimų
čia jau gali skaityti tas žmogus kaip įžeidimą. geriausia tai išviso atsiriboti nuo tokių žaidimų klasėje. jau kelis metus nedalyvauju, o šiemet eilinį kartą auklėtoja ir pusė klasės apvarė ir išvadino ‘nedraugišku’ už tai kad nenoriu dalyvauti tokioje nesąmonėje