Kale, palik ji ramybeje!

Kale, palik ji ramybeje!

merginos ir moterys, ar jums yra teke istarti sia fraze?
kokia tai buvo situacija?
Nekaltas

O tau po sexso yra teke pasakyt tokią frazę: o kas čia buva?ApakęsApakęsApakęs

Ignoruojukai seksas vyksta su didziausiu lopu…Baisu

kas tada belieka pasakyti?Veee

nu ne,neteko…Ne

geresnė frazė-pabandom dar kartąNekaltas

jei pasistengtu

butu galima bandyti dar karta…Liežuvis

Taaaip, geriau jau ant tokių lochu neužsiraut…sugadina nuotaika, nukreipia negera linkme pasitikėjima vyrais ir t.t.Nekaltas

su tavim??? na jau ne, aš ne gėjus, aš lesbietis: man patinka moterys.
Girtas

aha…bet imi taip ir netycia uzsirauni…Nekaltas

jo, nekas, suprantu…panašiai ir mus, vyrams, būna:atrado visai nieko panelė, o kai pasiguldai (tipo)- lentų lentelė.Glamonėji ją, ji siemkas spjaudo…
o gal reikėtų prieš susipažystant išsiaiškint požiūrį į sexsą? o bus tas sexsas ar nebus, koks skirtumas - laikas parodys.viena aišku kad jei kas nebus “ragučių nikeliuotų”
Taip

Cha cha

tokios Moteris yra ne Moteris , o p_y_z_d_ukesPiktas Kanda tokiu zeme ilgai nenesioja Ne ble, turi savo Vyras, tai nelisk prie kitos, o jei neturi, tai susirask toki, kuris irgi nieko neturetu, o ne eik kaip kale per visus - cia nuosirdus palinkejimai toms, kurioms nieztiKanda Labas kitaip atsiras, kas uzkrush negyvai!Piktas

nu va…as tokios nuomones ir siekiau isgirsti Gerai

hmmm…
NekaltasNekaltasNekaltas

nesizeminu ant tiek

buvo Taip
per valentinke laukiau savo Vyras kino teatro kabake, prie staliuko pasiprases prisedo kazkoks bahuriukas…apie kazka pradejom kalbetis, atvare tada jo panicka, mane kale isvadino, savo sirduka Kiaulė ir isbego, jos Kiaulė is paskos Juokiasi mano Vyras atejes dar paklause kokie cia psichai laksto Juokiasi

neteko…Tūsas

tu gal pailsėk, matau nuo intensyvaus darbo snmegenys visiškai išsitiesino… Apakęs