Kale, palik ji ramybeje!
merginos ir moterys, ar jums yra teke istarti sia fraze?
kokia tai buvo situacija?
O tau po sexso yra teke pasakyt tokią frazę: o kas čia buva?
kai seksas vyksta su didziausiu lopu…
kas tada belieka pasakyti?
nu ne,neteko…
geresnė frazė-pabandom dar kartą
jei pasistengtu
butu galima bandyti dar karta…
Taaaip, geriau jau ant tokių lochu neužsiraut…sugadina nuotaika, nukreipia negera linkme pasitikėjima vyrais ir t.t.
rex rašė:
boicas rašė:
O tau po sexso yra teke pasakyt tokią frazę: o kas čia buva?geresnė frazė-pabandom dar kartą
su tavim??? na jau ne, aš ne gėjus, aš lesbietis: man patinka moterys.
rex rašė:
boicas rašė:
O tau po sexso yra teke pasakyt tokią frazę: o kas čia buva?geresnė frazė-pabandom dar kartą
boicas rašė:
Taaaip, geriau jau ant tokių lochu neužsiraut…sugadina nuotaika, nukreipia negera linkme pasitikėjima vyrais ir t.t.
aha…bet imi taip ir netycia uzsirauni…
blackniki rašė:
boicas rašė:
Taaaip, geriau jau ant tokių lochu neužsiraut…sugadina nuotaika, nukreipia negera linkme pasitikėjima vyrais ir t.t.aha…bet imi taip ir netycia uzsirauni…
jo, nekas, suprantu…panašiai ir mus, vyrams, būna:atrado visai nieko panelė, o kai pasiguldai (tipo)- lentų lentelė.Glamonėji ją, ji siemkas spjaudo…
o gal reikėtų prieš susipažystant išsiaiškint požiūrį į sexsą? o bus tas sexsas ar nebus, koks skirtumas - laikas parodys.viena aišku kad jei kas nebus “ragučių nikeliuotų”
blackniki rašė:
tokios yra ne
, o p_y_z_d_ukes
tokiu zeme ilgai nenesioja
ble, turi savo
, tai nelisk prie kitos, o jei neturi, tai susirask toki, kuris irgi nieko neturetu, o ne eik kaip kale per visus - cia nuosirdus palinkejimai toms, kurioms niezti
kitaip atsiras, kas uzkrush negyvai!
Simoniux rašė:
blackniki rašė:
tokios
yra ne
, o ****ukes
![]()
tokiu zeme ilgai nenesioja
ble, turi savo
, tai nelisk prie kitos, o jei neturi, tai susirask toki, kuris irgi nieko neturetu, o ne eik kaip kale per visus - cia nuosirdus palinkejimai toms, kurioms niezti
![]()
kitaip atsiras, kas uzkrush negyvai!
nu va…as tokios nuomones ir siekiau isgirsti
boicas rašė:
blackniki rašė:
boicas rašė:
Taaaip, geriau jau ant tokių lochu neužsiraut…sugadina nuotaika, nukreipia negera linkme pasitikėjima vyrais ir t.t.aha…bet imi taip ir netycia uzsirauni…
jo, nekas, suprantu…panašiai ir mus, vyrams, būna:atrado visai nieko panelė, o kai pasiguldai (tipo)- lentų lentelė.Glamonėji ją, ji siemkas spjaudo…
o gal reikėtų prieš susipažystant išsiaiškint požiūrį į sexsą? o bus tas sexsas ar nebus, koks skirtumas - laikas parodys.viena aišku kad jei kas nebus “ragučių nikeliuotų”
hmmm…
nesizeminu ant tiek
blackniki rašė:
buvo
per valentinke laukiau savo kino teatro kabake, prie staliuko pasiprases prisedo kazkoks bahuriukas…apie kazka pradejom kalbetis, atvare tada jo panicka, mane kale isvadino, savo sirduka
ir isbego, jos
is paskos
mano
atejes dar paklause kokie cia psichai laksto
inga_j rašė:
blackniki rašė:
teko isgirsti
per valentinke laukiau savokino teatro kabake, prie staliuko pasiprases prisedo kazkoks bahuriukas…apie kazka pradejom kalbetis, atvare tada jo panicka, mane kale isvadino, savo sirduka
ir isbego, jos
is paskos
mano
atejes dar paklause kokie cia psichai laksto
neteko…
tu gal pailsėk, matau nuo intensyvaus darbo snmegenys visiškai išsitiesino…