kalbant apie alu
Vasara prisiminus. Teisingiausias “importinis” alus.
skamunynas
skanus, bet 4lt ir dar ne 0.5 tai
Yra ir pigiau nei 4 lt
kalbant apie alu, tai sitas corona yra kopija tikro meksikietisko alaus, kuris yra su gilia istorija. o cia kazkas nukopijuota, atsiprasant, *****iukas, isreklamuotas brendas ir viskas
korona su laimu yra good tegu ten buna ta kopija, bet man ji patinka.
birzualus.lt/alus.php?a=lengvas01&k=lvakar po prikolu šito po 1l filmui paėmėm tai kai už tiek pinigų tai
skaniai suėjo
uzskaitau soprano alu
lietuvoj tikrai yra gero alaus, o ta masofke visa buteliuose - *****as
dabar heineken geriu man superinis, galvoju kaip po velniu Natalija atrodo
tas gyvasalus.lt yra teke gaut dovanu kelis butelius, taip skaniai suejo
isgeri viena ir uztenka
isisvaizduokit ja kaip nerealaus grozio moteri. bus peno fantazijai
Vakar rimi nusipirkau suomisko giros koncentrato, tipo naturalu viskas, is 2 rusiu salyklo, apyniai ten kazkaip, mieles atskirai ipakuotos. Dar nebandziau, idomu kas gausis Jauciu neilgai trukus ir alu taip galimes pasigamint, neprastesni nei dabar tas masinis
nezinau kaip jums, bet man svyturio extra skanus. ypac is statiniu
Šiandien iš gyvasalus.lt prisipirkau įvairios produkcijos už 34lt, parvežiau namo, tai ragavom Ir tikrai - išgeri vieną bokalą ir jau sotus. Čia ne masinės produkcijos chemija, kur specialiai dedamos medžiagos, kad dar norėtum
neidomu jei alaus negali isgert daug. ner tolko tada gert lenkijoj kai buvau, tai visus stambius dedes lenkus apgeriau ant ju alaus
trulikas > nebūk chronius. Alumi reikia mėgautis, o ne maukt kaip vandenį. Jei norisi maukt - yra bambaliniai alūs.