kalbant apie alu

kalbant apie alu

Vasara prisiminus. Teisingiausias “importinis” alus.

skamunynas

skanus, bet 4lt ir dar ne 0.5 tai Špyga Cha cha

Yra ir pigiau nei 4 lt

kalbant apie alu, tai sitas corona yra kopija tikro meksikietisko alaus, kuris yra su gilia istorija. o cia kazkas nukopijuota, atsiprasant, *****iukas, isreklamuotas brendas ir viskas

vilniausalus.lt/alus.htmlTamsus su zolelem Gerai

korona su laimu yra good Mirkttegu ten buna ta kopija, bet man ji patinka.

birzualus.lt/alus.php?a=lengvas01&k=lvakar po prikolu šito po 1l filmui paėmėm tai kai už tiek pinigų tai Gerai Gerai skaniai suėjo Šypsena

uzskaitau soprano alu Gerai

lietuvoj tikrai yra gero alaus, o ta masofke visa buteliuose - *****as

VCUP’e yra gyvasalus.lt/ , va ten tai jaučiasi, kad alų geri, o ne chemiją iš miltelių Gerai

dabar heineken geriu Šypsena man superinis, galvoju kaip po velniu Natalija atrodo Cha cha

tas gyvasalus.lt Gerai yra teke gaut dovanu kelis butelius, taip skaniai suejo Cha cha Gerai isgeri viena ir uztenka Niam niam

isisvaizduokit ja kaip nerealaus grozio moteri. bus peno fantazijai

Vakar rimi nusipirkau suomisko giros koncentrato, tipo naturalu viskas, is 2 rusiu salyklo, apyniai ten kazkaip, mieles atskirai ipakuotos. Dar nebandziau, idomu kas gausis Šypsena Jauciu neilgai trukus ir alu taip galimes pasigamint, neprastesni nei dabar tas masinis Cha cha

nezinau kaip jums, bet man svyturio extra skanus. ypac is statiniu

Šiandien iš gyvasalus.lt prisipirkau įvairios produkcijos už 34lt, parvežiau namo, tai ragavom Gerai Ir tikrai - išgeri vieną bokalą ir jau sotus. Čia ne masinės produkcijos chemija, kur specialiai dedamos medžiagos, kad dar norėtum

neidomu jei alaus negali isgert daug. ner tolko tada gert Blogai lenkijoj kai buvau, tai visus stambius dedes lenkus apgeriau ant ju alaus Cha cha

trulikas > nebūk chronius. Alumi reikia mėgautis, o ne maukt kaip vandenį. Jei norisi maukt - yra bambaliniai alūs.