kakibes etalonai

tai audi tokiu metu nupisto salono arba supuvusiu neegzistuoja?

Prisiminkim, kaip luposi/trynes audeliu knopkes ir plastikas aplink visur Girtasi.ebayimg.com/00/s/NjkxWDkyMQ==/z/khIAAOSwkNZUa98G/$_86.JP G

tai kad visi jau gamintojai nepersistengia išlaidauti kokybės klausimais Ne Šypsena

aubi isvis ne masina… Blogai Špyga

Under tai luposi po 100k… Bet ne po 20. Ir luposi devymos dalys mygtukai… o ne apdaila Apakęs

pas trecia gOli nieks iki siol nesilupa Gerai Valio

Vw varguoliams… bet man patikti Gerai

Paskaičiau. Pasijuokiau. Cha cha

Gal dar kas kokį rašinėlį “kaip aš įsivaizduoju Aurį”? Cha cha

Juokas aisku buvo toks netikras Cha cha,dviese su kybargu ir rafinuotų rezerve paliubė priplaktume…nu cia teoriskai,iskaitant,kad as linkes labiau sporte reikalus sprest Valio Apkabinimas

Aš tai teisme, tai Raflis apeitų mane ratu per 2 km. Cha cha Cha cha

Kakibes ner… Uztat as pavesinej kakibe dariau shian… Vsio labos dalyviai botanikai ir ne tik Šypsena

Gražus tas medis, bet ką reikia daryti, kad taip nuvaryti? Kaip ir su kuo tą knopkę spausti?

Medis Juokiasi

Kybargs tai sian ipises arba po sporto,bet čia tas pats Taip Cha cha einu ir as miegot,po Algirdeko pavarges Cha cha

Plastikas? Na gal, nekrapščiau. Tai čia gal tu atgrubnagis varydamas plauti iš pykčio BMW nugraužei? Cha cha

Vsio… Labos… ryt lauk jau vasaros sezono atidaryms… Sashltkas… ir t.t. Sestadieni pratesimas… ApkabinimasJau jauciu bus zopa… vel su chaltu i magazina vietini vaxiuosiu

Aš labiau kimbu prie X5 girgždančių durų ir rankenų.

Botanikas… padangas shian keiciau. Levelis kyla nx Kietas

Šiaip medi dedant naturalu,euronskapfking gviozdos krenta,alie medzio plausai ir atplaisos zaloja veida…realiai koks skirtumas,medzio faniera lakuota ar lenta…cia ne tas pats,kas silikonine 60mete ir naturilch 20mete… Cha cha