kajp svelnei atstumti vaikina?
hmz…kajp grazhei neyskaudinus vaikinu pasakyti jam ne…gal zhinot kas nors???padekit…
Na, tai priklauso nuo to ar esi dar mergaite ar jau nebe ir kiek tau meteliu
siusk velniop. supras…
Pasakyk “sorry dar negaliu,palukek zuiki puiki.Ateis ir tavo valanda”
Tiesa ir tik tiesa, nes kai suka ratais tai ziauriai nervina
pasakyk tiesiai sviesiai. bus svelniausiai
Švelniai nebūna
NEIMANOMA ,JISAI VISTIEK VISIEMS SAKIS KAD JIS TAVE METE
Sakyk tiesiai sviesiai be jokiu uzuominu
Sakyk Visogera… ir man nebeskambink…
nieko nesakyk - tiesiog dink is jo akiracio.
neatsakinek i skambucius arba nuolat kartok, jog esi uzsiemus.
gal pats supras
nu man 18 metu , bet jis net ne mano vaikinas…bet sheip tipo labai myliu ir t.t. niekaip nesupranta ir grazhei ir negrazhei sakeu…beshirde ishvadino…ir vistiek neatstoja…o mane jau pradeda uzhknist nuolatinis jo kishimasis i mano asmeninius reikalus…
Na manau tiesiog geriausia yra atvirai pasisneket, kodel jus negalit buti kartu ir viskas
ech…viska bandzheu niekas nepadeda…bet gal kaip nors ishgyvensiu… dar pabandysiu grazhei, o gal ir nelabaj pakalbet
Na,nzn bandyk su juo kaip nors kalbetis!
Bet jai jis ne tavo vaikinas,tai kokios problemos?pasakyk viska tiesiai sviesiai!!Ar taip nemanai?
Kam isvis pradejai su juo …? Grazei neiskaudinus nebuna
-jis dabar vistiek
Padovanok virve aprista kaspinu
Just a jouke
nezinau kaip tu su juo graziai kalbejaisi, bet jei tai nepadeda, taip pasamdyk jam zmogzudi na o jei rimtai tai venk susitikimu, bet nemanau kad nereiketu neatsakysi i skam, nes jis atvaziuos pas tave i namus ar prie ju, susirask kita drauga arba tipo drauga, arba jam paskyk kad tau patinka kitas, ir pasakyk jam: jei nenori manes skaudinti tai lik mano draugu, na cia mano tokia nuomone, kaip reiktu elgtis tokioje situacijoje, nors as nezinau koie ten jusu santykiai todel nieko tiksliai negaliu patarti
nu jei siaip kazkoks sumaste ir kisas i tavo gyvenima,tai kam cia to svelnumo prireike?
jei jis piktybiskas- siusk velniop ir nemastyk apie mandagumo priemones