KaJ gerumo.

KaJ gerumo.

Tie seni gobelenaiveliuriniai ir tos toyotines granatu gumos ant begiu ryčiago. Jaukiai Cha cha Gerai

aha, ir laikydavo tie gobelenai Gerai ir paliesti buvo malonu, o dabar jei ne oda, tai ten jau ne tekstile, o plastmase realiai Veee

Pacanui perki. Žliumbia

…nebent i kunigus ketintu leisti…

nu bet kad cia tautos vagina?!

Auri Cha cha dar lobzika reiktu nupirkt ir daryt stance, kad ir bbi zino kas tai Cha cha

A-1,gali pasiguglint senus bmw recarus Taip Cha cha

Yra pirkti kokio birzgalo atkisti drenazams? Po plovyklos pastebėjau, kad vanduo nenubėga, krušti su dratu ar yra kazkoks kurmio aititkmuo masinom?

Satana!!! Kursioke turejo toki su 1.6 motoru, tai tekdavo remontuot - “trampliorius” tiesiai is galvos per salnyka padarytas ir pastoviai uzsemdavo ana tepalu Veee Juokiasi Juokiasi

Plonu antgaliu kompresorium. Gerai

negaliu i senu mersu salonus ziureti: melyni, raudoni, zali Veee

Pas mane mėlynas salionas Girtas mašinai 33metai, o veliuras toks pūkis išlikęs daribb.co/XLcTd6y

Anais laikais visi baidesi tu melynu, smeliniu, zaliu saliuonu, dabar koks žalias, melynas senas man akujienčik Apkabinimas

gal dar subresiu siems salonams, bet pries 20m buvo Veee, dabar irgi Veee

Nostalgija tokiems auto tiek santanai tiek audelkai perechodui Apkabinimas Pusbratkis turejo santana 2,2, tai tais laikais kostmosas buvo Apsvaigęs Cha cha

Man atrodo kad buvo ir passatas viens prie vieno isvaizdos kaip santana, tik jei neklystu kazkuris anksciau iki kazkuriu metu ejo, kazkuris po to.

Pas mane bulka mėlyna, su mėlyna panele, visom plastamsėm, kilimu, kilimėliais ir sėdynėm Gerai dar žadu pabandyt langus apklijuot karštį atspindinčia plėvele, o ji melsva tokia, kaip pas mersus, tai bus pilnas komplektas Cha cha

O kam tos skylutės panelėje keleivio pusėj?

Muzikai