KaJ gerumo.
Tie seni gobelenaiveliuriniai ir tos toyotines granatu gumos ant begiu ryčiago. Jaukiai
aha, ir laikydavo tie gobelenai ir paliesti buvo malonu, o dabar jei ne oda, tai ten jau ne tekstile, o plastmase realiai
Pacanui perki.
…nebent i kunigus ketintu leisti…
nu bet kad cia tautos vagina?!
Auri dar lobzika reiktu nupirkt ir daryt stance, kad ir bbi zino kas tai
A-1,gali pasiguglint senus bmw recarus
Yra pirkti kokio birzgalo atkisti drenazams? Po plovyklos pastebėjau, kad vanduo nenubėga, krušti su dratu ar yra kazkoks kurmio aititkmuo masinom?
Satana!!! Kursioke turejo toki su 1.6 motoru, tai tekdavo remontuot - “trampliorius” tiesiai is galvos per salnyka padarytas ir pastoviai uzsemdavo ana tepalu
Plonu antgaliu kompresorium.
negaliu i senu mersu salonus ziureti: melyni, raudoni, zali
Anais laikais visi baidesi tu melynu, smeliniu, zaliu saliuonu, dabar koks žalias, melynas senas man akujienčik
gal dar subresiu siems salonams, bet pries 20m buvo , dabar irgi
Nostalgija tokiems auto tiek santanai tiek audelkai perechodui Pusbratkis turejo santana 2,2, tai tais laikais kostmosas buvo
Man atrodo kad buvo ir passatas viens prie vieno isvaizdos kaip santana, tik jei neklystu kazkuris anksciau iki kazkuriu metu ejo, kazkuris po to.
Pas mane bulka mėlyna, su mėlyna panele, visom plastamsėm, kilimu, kilimėliais ir sėdynėm dar žadu pabandyt langus apklijuot karštį atspindinčia plėvele, o ji melsva tokia, kaip pas mersus, tai bus pilnas komplektas
O kam tos skylutės panelėje keleivio pusėj?
Muzikai