Kaip???

Kaip???

uzeik.net/files/5625/Eqn80.gif

čhi, kokiu laimejimu turi matematikos olimpiadose? Šypsena

Dukart pirma vieta mieste, vienas dalyvavimas respublikinėj - 15 vieta iš 34, bet čia jau ne laimėjimas. Tavo laimėjimai bus žymiai didesni. Man devintoj klasėj iki tokių uždavinių, kokius tu dabar sprendi, dar labai toli būtų buvę. Labai gerai, kad anksti pradėjai į olimpiadinius kibt Gerai.

Gražu. Šitas ir mane gerą valandą pakabinęs buvo. čhi: ką studijuot planuoji?

Labiausiai galvoju apie matematiką arba kažką labai giminingo, bet nenusprendžiau dar nei į kokį universitetą, nei kokią konkrečiai programą. O dar atsiliepimai truputį neramina. Ir nelabai įsivaizduoju, kokios veiklos galimybės atsivers baigus. Kol kas čia dar labai svarstomas klausimas.

Aš tai jau dalyvavau nemažai kartų olimpiadose, 2 kartus respublikinėj, bet nei vieno karto nepasiekiau 15-os vietos Šypsena 17-as buvau šiemet Šypsena

Visas smagumas tau dar prieš akis. Aš iki vienuoliktos klasės net mokyklos turo niekad nepraeidavau. Rimčiau pasėdinėt prie olimpiadinių uždavinių išvis tik šiemet pradėjau. Septyniolikta nuo penkioliktos nedaug ir skiriasi, tik kad šiemet devintokų lygis kažkodėl buvo nelabai aukštas, švelniai tariant. Bet bus tų rezultatų dar geresnių - pamatysi. Galvą turbūt turi puikią, jeigu jau respublikinėj keliskart buvęs, bereikia darbo ir laiko. Darbas jau vyksta, laiko irgi dar yra pakankamai (dėl ko aš šiek tiek pavydžiu… Šypsena), vadinas, bus ir laimėjimai.

et gerai cia is pat ankstaus ryto smegenis pamankstint buvo… Laimingas