Kaip?

Kaip?

Pacios Kaledos zus, nepergyvenk, nereik cia tavo pagalbos. Gruodzio 26…27…ir mirs…Ir nebera.

O kitais metais vėl prisikels > : /

o kam tau prireike zudyti kaledas? Laimingas

Errrzina.

nesupratau… Ne kuom tau uzkliuwo tos kaledos? as kaip tik laukiu!

O kuo kaledos neuzkliuvo? Neatsibodo, kad visur ir viskas su religija? O sios kaledos vertos nuzudymo ir siaip. Per daug. Ne sniego, ir zmoniu TIKROS kaledines nuotaikos. actrice, nuzudysim per atostogas, per atostogas… Sypt.

Ai, nieko jus nesuprantat. PiktasKaledos yra proga visai seimai susest prie stalo. Kaledos-laikas, diena prades ilget. Nepatinka-varykit nx i negyvenama sala, issipi.sineja cia PiktasAs labai abejoju, ar patys galit ka geriau sukurt. Religija cia nera tokia ir svarbi. Kaledos gerai TaipUzaukit pirma, pries jas zudydami.

Na taip, zinoma. Applause to Alter_ego. :wink: O kam ka nors kurti? Beje, ne visi turi tokia nuostabia galimybe susesti prie stalo su VISA seima. O ne visi ir nori. Ir, ne jums kalbeti apie musu ‘uzaugima’.

Žvengiau tai ilgai. Proga visai šeimai susėst prie stalo galima pasidaryt betkada. Tai kam tada tą visą reikala apie Kalėdas taip išpūtinėt? Taip, sutinku, dabar religija švenčiant Kalėdas ne visiem svarbi. Tuomet išeina, kad tai dar viena proga pasipelnyt atvirukų gamintojams ir pan. O tas sakinys po sakinio, kad Kalėdos tai proga bla bla bla, visai ne į tema. O suaugimu iš jūsu komentaro nė kiek nekvepia.

Kaledos yra PROGA. Nenori-nesedek. Man vaikiskai atrodo bet koks priesinimasis visuotiniams dalykams. Ypac kai jie geri ir grazus.

Jo religija cia nieko deta!o kaledos reikalingos kad senelis sh.atnestu dovanu!=) taip kad nevarykit ant kaledu o tiesiog nupleshkim du lapukus ish kalendoriaus ir viskas bus baigta.

Norėčiau nesedėt, bet yra visokie giminės, kurie gaus širdies smūgi, jei nedarysi kaip visi daro. O grožio ir gėrio aš čia nelabai matau. Viskas dirbtina. Šypsenos ir rūpestis. O priešinimasis visuotiniams dalykams gal ir vaikiškas, bet tikrai ne blogas. Baubimas kartu su visa banda man atrodo blogiau. Žinoma, jei sutinki su banda tada nieko blogo. Bet negalvojant baubti, nes visi baubia…

Manai, kad proga susest visiem prie stalo gali pasidaryt bet kada? Galvoji tik is savos puses, ir dar manai, kad cia kazkas baisaus, nes “taip visi daro”. As pati nebuvau namie jau daugiau kaip menuo. Geriausios drauges nemaciau beveik menesi. Grisiu namo-susitiksiu. Laukiu to. Visi grizta. Visi laukia Kaledu. Zinai, kiek pasauly susidaro zmoniu,kurie tu Kaledu laukia, nes bus pora dienu, kai turi laiko susitikt savus zmones? Ne del dovanu juk. Ne del to,kad nereiks eit i mokykla. Niekas man neisaiskins, kad Kaledos blogas dalykas. Nepatinka sypsenos-neziurek. Ir atviruku nepirk-ne juose laime.

Butent! Senelis Š. :wink: O del kalendoriaus lapuku ideja gera.

O jus pikta. Taip, susesti prie stalo su VISA seima galima bet kada. Svarbu noreti. Ir tokia pat PROGA galima pasidaryti paciam. Ir netgi pavadinti Kaledom. Ziurek, visai tas pats bus. Susitiksi ir su drauge, ir visais kitais. Tik norek ir pasidaryk pati. Be to, mes cia ieskom ne kaledu pliusu ir minusu. Aciu.

As nepikta Šypsena Tik jus pavirsutiniskai dar ziurit. Bet kada susest su visa seima? Taip, jei grizti is mokyklos, tevai is darbo,tai valio. Bet ne visada bus tik mokykla ir namai. MirktZinot-visi bega, lekia, dirba, mokosi… Ir sustoja. Ne per naujus metus ir ne per mano gimtadieni. Per Kaledas. Laimingas Net ir as tadien mesiu mokslus, ir pabandysiu ka nors gero nuveikt Šypsena Labas

Taip. Ir nemanau, kad tai baisu dėl to, kad visi taip daro.

Brangioji, kaip tik nepaviršutiniškai. Jei žiūrėtumėm taip, tai jokiom Kalėdom nesipriešintumėm ir švestumėm išsišiepę, nes taip reik. Tiesiog mum nepatinka, kad ta šventė vadina krikščioniška ir tas jos nukomercinimas.