Kaip?


Kaip?

Tūsas

Gerai

primera Girtas

Reno velsatis… Tas pac Taip

blogis

elektra blogai

ar bent vienas vairavot ar ciupinejot? Juokiasi is tu metu visdutines klases vienas blogiausiu, vairavau 2.2 dyzeli (dar ne renault) ir 1.8 benzina ir ne vienas nezuzavejo

Kodel taspac kas velsatis? Elkta blogai, tai konkreciai kas ir kuriam mazge? Tas 2.2 nera lepus kuruj?

kur? visur, kaip pas prancūzą.

man tai lieva

kai perki pusemilijonini tai ir nesupranti del ko sugedo variklis nuo blogo kuro ar nuo sudilimo

tikrai kad blogis. pakaba bloga, salonas blogas, skardos blogos.

VIN’as—> ciupinejom ir vairavom, tad turim teise pareiksti savo negatyvia nuomone sio vieno is blogiausiu vidutines klases automobilio, kuri ir tu vairavai, atzvilgiu.

Teko vazinet nemazai su 2003m. primera 1.8L benzas-dujos, dujos olandiskos gamyklines. Pirkta olandijoj gal kokiais 2006m. su uzlinkusia mechanine deze. Deze buvo pakeista. Nuo to laiko rieda dafiga tukstanciu kilometru, nes vazinejama lietuva-olandija (pilnai krauta, kartais su priekaba) daznai ir po pacia olandija dafiga km. Per tuos 5 metus keista kaladeles, tepalai, pildyta freono Šypsena , lyg ir viskas. Vaziuokle nekliudyta kiek pamenu, nes vazinejama, gerais keliais o ne musu sunkeliais. Neseniai pakeisti dirzai genero, kondyskes, del viso pikto kad neuzlinkt kokioj DE. Masina gana minksta, patogi, patikima, 1.8L benzas biski silpnokas sitai karvei, lenkijoj pilnu ekipazu ant ekstremaliu lenkimu trukdavo smarves Cha cha. Prie skydelio greit priprantama ir siaip gana patogu. Oro pagalviu jei gerai pamenu 8, esu mates tokia suvartyta su 4 zmonem, tai visa masina balta nuo pagalviu buvo, o 4 zmones tik menkai apsitranke. Apie elektros bedas pirma kart girdziu Laimingas. Masina bent mano manymu veltui neivertinta ir nemegstama musuose. Primeros nieko nezavi, nes lietuva muziku krastas, perka ta ka vairuoja kaimynas ir giminaitis, o jie vairuoja AUDI…

Matai vienas raso kad reno variklis, o istikruju tai ne, tai gal ir su tom elektros bedom nieko ten nera, geriausia va isgirst nuomone kas turi tokia masina. Del to ir klausiu kurioj vietoj ta elektra genda, gal 2.2 dyzeliui ten elektronika siurblio ir panasiai genda ar kas? Jei koks varikliukas nueina ir sako visi visa elektra genda tai cia ne nuomone manau Šypsena)

Ai dar pamirsau paminet jos DIDZIAUSIA PLIUSA: KURO SANAUDOS. Autobane minant 160-170-180 ir greziant nesu mates didesniu kuro sanaudu, nei 11-12L duju Šypsena. Daryk jai ka nori, vaziuok kaip nori, nu kaip 11L taip 11L Cha cha.