kaip?
nekaip
antras
bamperis ir veidrodeliai
visadiena pavazinek po miesta, kaip genys is inkilo islipsi
Penki įsakymai vyrams: 1. Jeigu tu, eidamas gatve pamatai verkiantį vaiką, tai nuramink jį. Gali būti, kad jis tavo… 2. Jeigu tu važiuoji troleibusu ir į jį įlipa senukas, tuoj pat užleisk jam vietą. Gali būti, kad tai tavo tėvas… 3. Jeigu tavo žmona grįžta iš darbo vėliau negu įprasta ir sako, kad buvo susirinkimas, duok jai antausį. Ji žino už ką… 4. Jeigu tau pavyko pamylėti žmoną ryte, pabučiuok ją, nes tu šiandien pirmas… 5. Mokėk pastovėti už save ir… pagulėti už kitą…
4 ir 5
Burtiniks kuom grysta tokia nuomone? Pats su tokiu sukau kasdiena po miesta, ir trasoj po 1k km i diena ir galiu tik pagirti, sedesena labai patogi, nepavargsti, matai gerai, trauka puiki 2.5TDI visos raudonos, automatas. Saldytuve dar gerimu susimeti, man asmeniskai vien pliusai, bamperis toks pat buvo, bet veidroziai kebulo spalva.
o kaip geniai is inkilo islipa
po 1kkm per dien, tai jau is bet kokios masinos islipsi kaip is inkilo, ir dar padangas koja dauzysi kad keushai nuo koju atliptu
vyriausias: tai cia stock’inis bamperis?
esu 1200km per diena non stop atmynes, bbd. islipi ir kojos neklauso
Ne stock cia, uzsideti paciam reikia Kai su lengvaja numini daug km tai tikrai kojos neklauso, o cia vien del sedesenos jis pranasuma turi, asmeniskai tik pliusus jam dedu
su saabu gal 1000km buvau nuvares, tai dar px, su bmw 700km irgi px. su zafyra 1200km tai bbd. nuo to laiko nekenciu zafyru del ju plastmasiniu sedyniu
nepaliginamas vaziavimas miniveno aukstesnes klases su lengvaja auto,is savo patirties sakau (kai mindavom i viena puse i menes po 3 kartus po 2500km)
Kur as vazinejau tai salonas visas recaro odinis, kede elektra lankstosi i visas imanomas puses, nugarai atrama prisipucia, is abieju pusiu porankiai, sedyne sildoma/saldoma ir vedinama jis manau tiesiog ir sukurtas keliauti toli, o mieste tai neka skiriasi nuo lengvosios
Fainos masinos, tik be tokio ciuningo…
cia inkilas geniams- 100 km ir norisi islipt, kad kas patiesintu su t4 virs miliono su t5 jau geriau, bet po 150km visvien noras islipt