nebuvo taip kad kazkas man skaytu - tik neisimylek manes
O ir as niekam taip nesakiau
Kaip reguociau?
Ziurint pagal zmogu, ka as jam jausciau ir etc.
Toks pasakymas man kakzodel asocijuojasi su pasikelimu - tik neisimylek manes - atrodo kad butinai ji ims ir isimyles As manau kad toks zmogus "smuktu zemyn" mano akyse… nors nzn… gal netaip viska ir supratau
Aš įpratau šitaip sakyt…nes manęs negalima mylėt. Iš kažkur pas mane tokia nuostata… Aš visad įskaudinu nenorėdama - to savyje aš labiausiai nekenčiu… O jei man taip pasakytų - turbūt norėčiau artimiau susibendraut su tuo žmogum…noris pažinti tokį pat kaip aš
mmdaa ishgyvenau zhaiuru skausma po paskutinio ishsiskyrimo ir tajp gavos, kad visaj ne uzh ilgo, visaj netychia sutikau kita zhmoguty.nenorejau isimyleti ne ne ne Ir jam norejau pasakyt - tik neisimylek manes, neprisirishk.Bet vis neprisiruoshiau.Dienos bego ir ash su didzhiule nuostaba stebejau savo gyvenima ish shono, po velniais, yra geresniu, YRA !!
dzhiaugiuosi, kad nepasakiau.Jo shypsena ir akys priverte isimylet ir nerejkejo jokiu "tik nerejk"
Na taip yra tokiu zmoniu…Sakiau viskas priklauso nuo situacijos, nuo tono, nuo zmogaus…
Rasiau kas pirma minyte pasimaise
Taciau manau norint likt tik draugu , ir nenorint kad isimyletu, as viska pasakyciau kitaip t.y. placiau papasakociau…
Noriu mylėt, bet bijau. Nes širdutė nesugijusi dar. Noriu jausti tai ką jaučiau kitam žmogui. Bet nesugebu atsiplaiduot. Ne taip greit pamiršti. Todėl bijau kad mane įsimylės ir jai taip skaudės kaip man dabar…
Man būtų nemalonu, tai versčiau: "aš niekada negalėsiu tavęs mylėti, todėl jei mane pamilsi, geriau apsimesk, kad nieko nejauti".
Būtų skaudu, nes aš norėčiau būti žmogumi, kurį tikrai galima pamilti.
Niekada niekam taip nesakiau ir man niekas taip nesakė, bet viena draugė tai sakydavo norėdama leisti suprasti " Oh kokia aš faina, mane visi įsimyli, nereikia, tik įsiskaudinsi - tu ne mano skonio "
Aš jai tai sakydavau ir sakydavau, ji galų gale nustojo, bet tuštybė liko .
tai tik vienintelis man žinomas realus pavyzdys pagal jį ir sprendžiu.
aš jau abejoju-ar gali būti draugystė-kai vienas myli(beje-kad ir sakysi-nemylek-jausmo zmogui nepakeisi-jis greiciausiai vistiek myles).Gal greičiau tai butu ryšio palaikymas-malonus jausmas-kai žinai-kad tu esi ne vienas…
Nuo vieno insidento kuris ivyko gan senai, as merginoms sakau siuos zodzius, nes as pats siuo reikalu ne visada bunu apsisprendes(myli ar ne?), galbut ko bijau, nezinau tiesiog…
Nesuprantu, tau juk panašu į meilę jau . Jei tau malonu, kad tu nevienas ir džiaugiesi tuo kas šalia tavęs?
Ką reiškia tada žodis meilė, jei tai - draugystė?