Kaip žiūrit į koncertų kainas?

Kaip žiūrit į koncertų kainas? Kanda

…na nezinau kaip jums bet man rodos ,kad i RC apdovanojimus nueijti uz 30lt neverta… Nelabai jau brangu…beto tiesiogine transliacija per tw3 ar nea geriau surinkt draugu ir smagej prie tw su jais praleijst vakara ,o pinigus isleijst svarbiasniems dalykams…? Taip

Man is vis RC apdovanojimai…viska bando kopinti nuo MTV apdovanojimu ar pan. Nežinau pvz. pernai is vis… vos nevienodai , kaip MTV buvo…tie komentarai uz kadro… atejimas i scena… ir pan. Na tik vienas dalykas, kad dar lietuviu daininikams iki MTV nominantu oiiiiiiii toli… Cha chaNa o su kainom… na jei kopina viska is MTV tai ir stegiasi, kainas keltis kaip bilietai i MTV apdovanojimus JuokiasiManau po keliu metu bus ne 30lt. o 300 Juokiasi

ech,pvz Entombed koncas mulen ruzhe,berods,30Lt kainuos,man per brangu Pavargęs buna tikrai dideles sumos,bet isties alternatyvus koncertai negali but perpigus,nes juk publikos neperdaugiausiai,tai ,isties, kainos padorios Taip

ech,pvz Entombed koncas mulen ruzhe,berods,30Lt kainuos,man per brangu Pavargęs buna tikrai dideles sumos,bet isties alternatyvus koncertai negali but perpigus,nes juk publikos neperdaugiausiai,tai ,isties, kainos padorios Taip

Geram koncertui niekada pinigu nera gaila NekaltasO kai suzinojau , kad i RC apdovanojimus bileitai kainuoja po 30lt, soka gavau Apakęs Tikrai neverta… Ne Vistiek dauguma atlikeju negyvai dainuos… ir dauguma gatveje galima pamatyti Nekaltas Prie teliko gera , silta , pagerti, pavalgyti galima Gerai

i rc tikrai neapsimoka. o shiaip iprasta kaina uzh vietines reikshmes gyvo garso koncerta dazhniausiai apie 10 lt. tai tikrai nera daug Šypsena

support Underground! tiems, kas supranta.

sutinku…kai i reamonnus kokius 15 kainuoja…tai uz ta shlamshta 30 tikrai nemokeciau…ner ten i ka ziuret, uz ka nebutu gaila pinigu.

Kai suzinojau kad i Whitesnakus 80lt tai Baisu ziauru

as tai i RC ir uz dyka neiciau. netraukia kazkaip. o i tikrai gera koncerta tai pinigu nepagaileciau. kad ir virs 100lt…

tokie koncertai jums vaikai ir daromi. 30 nera baisu, na aisku RC to nevertas nei puses tiek. Mazu vaiku pjanke Kietas

žiūrau akim Apakęs

taigi tooookios vietinės Žvaigždės (iš didžiosios Ž) vertos turbūt savo kainos Cha cha Cha cha Cha cha (cia apie rc) o siaip normaliu (man) koncu kaina tai nesikandzioja, tiksliau su kaina dideja ir koncertu kokybe, del ko visai nesiskundziu. geriau reciau, brangiau, bet daug geriau, kokybiskiau Alus Kietas

per koncertus kai groja gyva muzika klausytis dainu neidomu,nes lb daininku balsai aidi per sale ir durnai gaunas…isvis i juos neinu.o juolab da 30 lt moket…

dazniausiai i koncertu kainas ziuriu ish kaires… Blogai

Jau geriau namuose per TV pažiūrėsiu. Nekaltas Nežinau

I RC apdovanojimu kainas buvo dar galima ziureti pusiau tiesiai, kai tie bilietai kainuodavo 15-20lt Nekaltas bet ir tai kaip uz mazu vaiku pjanke perbrangu Blogai O dabar - 30lt Apakęs Kazkaip net niekada nebuciau pagalvojus, kad tiek gali kainuoti Nekaltas Blyn, i Ruslanos koncerta Gėlė uz 40lt galima buvo nueiti, o cia matai rc apdovanojimai tik ciut maziau uzsiplese ir dar manau, kad paskutinem dienom dar kainas uzkels PavargęsO seip, jeigu atvaziuoja geras atlikejas, tai uz koncerta tikrai negaila paklot $ Taip

pilnai palaikau tavo nuomonę Taip

TaipKaip daugelis minėjo - geram koncui $ negaila, o kas liečia RC apdovanojimus, tai jie žinoma - Veee Blogai